• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/informer.rs

01.06.2021

15:09

NAPRAVITE SAMI SREDSTVO ZA PRANJE VEŠA! Mirisno i prirodno!

Ljubav

NAPRAVITE SAMI SREDSTVO ZA PRANJE VEŠA! Mirisno i prirodno!

Podeli vest

Porodici koja ima više članova i često uključuju mašinu za pranje veša, kupovina praška je veliki izdatak za kućni budžet. Čak i oni koji ređe peru veš misle da je potrebno staviti mnogo praška da bi se prljav veš bolje oprao, ali to je često pogrešno

Ali da li znate da na vrlo jednostavan način sami možete da napravite deterdžent za pranje, a trošak je manji od kupovnih. Oni koji su isprobali pranje na ovaj način kažu da je veš posle njega fantastično čist i mirisan.

Sastojci:

1 prirodni biljni sapun
3 litra vode
velika kašika soda bikarbone
20 do 30 kapi eteričnog ulja – miris koji vam se sviđa

Foto: Shutterstock

Prašak za veš

Priprema:

Na šporetu zagrejte vodu da bude vruća, ali ne kipuća. Narendajte sitno sapun pa ga rastopite u vodi. Potom dodajte soda bikarbonu.

Smesu sipajte u plastičnu posudu, lagano mešajte dok se ne ohladi. Kad bude hladna, ubacite eterično ulje, i to je sve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija