• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

06.01.2020

09:03

GLAVOBOLJA, ZADAH, ZATVOR... Ovih 7 znakova ukazuju da vam je telo PUNO TOKSINA!

Ljubav

GLAVOBOLJA, ZADAH, ZATVOR... Ovih 7 znakova ukazuju da vam je telo PUNO TOKSINA!

Podeli vest

Osećate se stalno umorno, imate problema sa stomakom, često vas boli glava i menjate raspoloženje. Problem bi mogao da bude u otrovima koji se unose u telo

Usvojili ste ključne savete za očuvanje zdravlja - redovno se rekreirate i pijete dovoljno tečnosti. Ipak, nešto nedostaje. Osećate se stalno umorno, imate problema sa stomakom, često vas boli glava i menjate raspoloženje. Problem bi mogao da bude u otrovima koji se unose u telo, najčešće preko paste za zube, dezodoransa, krema, zagađene vode, voća, povrća i mesa.

Navodimo nekoliko simptoma koji ukazuju da je telo prepuno toksina.

BOGATA PRAZNIČNA TRPEZA - Šta spremiti na BADNJI DAN, a šta za božićni ručak (posno i mrsno)

Stalan osećaj umora

Kada ste umorni zato što se niste dovoljno naspavali ili ste naporno radili tokom dana je normalan osećaj. Ali, ako se stalno osećate iscrpljeno znači da je telo blokirano otrovima. Zato nemojte da pijete previše kafe, jer ona neće moći da vas ojača. Potrebna je promena navika u ishrani i pravi izbor kozmetike.

Foto: Shutterstock

Promene u telesnoj težini

Ako se redovno rekreirate i ograničili ste kalorijski unos, ali ipak ne mršavite, problem bi mogao da bude u nagomilanim toksinima u organizmu. Otrovi koje unosimo u telo deluju i na hormone i to je razlog zašto telesna težina može da naglo raste ili opada. Potreban je detoks zdravim namirnicama i unos što više čiste vode.

OVA NAMIRNICA SPREČAVA OSIP KOŽE! Evo šta kažu dermatolozi!

Loš zadah

Neprijatan zadah nije samo posledica loše oralne higijene. On može da ukazuje na probleme u digestivnom sistemu, a može da bude i znak da se jetra bori sa velikom količinom otrova.

Foto: Shutterstock

Otežano pražnjenje

Ovaj simptom zatrovanosti organizma može da bude praćen i bolovima u stomaku i glavoboljom. Creva zbog velike količine otrova otežano rade, pa se zato stolica u njima suši i stvrdnjava što dovodi do otežanog pražnjenja.

OBRATITE PAŽNJU! Ovo su popularne "posne" namirnice koje su ZAPRAVO MRSNE!

Osetljivost na mirise

Ukoliko snažno reagujete na bilo koje mirise, znači da vam telo šalje signal da je opterećeno hemikalijama. Ovaj simptom često može da bude praćen i glavoboljom i mučninom.

Foto: Shutterstock

Bolovi u mišićima

Otrovi bukvalno "jedu" mišiće i zglobove. Ukoliko stalno trpite bolove u muskulaturi, a oni ne prolaze ni kada ste fizički aktivni, trebalo bi da se preispitate čime trujete telo.

SOČNA I BRZA POSLASTICA: Posni kolač sa malinama (RECEPT)

Kožni problemi

Pojava bubuljica na koži, pogotovo ako su bolne i svrbe je jasan signal da je telo opterećeno toksinima, i iz hrane i iz kozmetike.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija