• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.01.2020

19:39

AUTOR KNJIGE "ŽIVETI BEZ BOLESTI" otkrio fenomenalan recept za LEČENJE ARTRITISA, GIHTA, IŠIJASA...Potrebna su vam samo OVA TRI SASTOJKA!

Ljubav

AUTOR KNJIGE "ŽIVETI BEZ BOLESTI" otkrio fenomenalan recept za LEČENJE ARTRITISA, GIHTA, IŠIJASA...Potrebna su vam samo OVA TRI SASTOJKA!

Podeli vest

Nemačko-američki "otac" sirove ishrane i autor knjige “Živeti bez bolesti”, Ernst Günter svojevremeno je objavio zanimljiv recept za lečenje artritisa, gihta, išijasa, reume...

Nemačko-američki “otac” sirove ishrane i autor knjige “Živeti bez bolesti”, Ernst Günter svojevremeno je objavio zanimljiv recept za lečenje artritisa, gihta, išijasa, reume i ostalih upalnih i bolnih stanja na zglobovima, kukovima, prstima ruku i nogu, kolenima i bolnoj peti (trn u peti).

(VIDEO) BRZI KOLAČ UZ KAFU! Zasladite se uz šoljicu omiljenog napitka!

 

OVO SU NAJVEĆI RAZLOZI ZAŠTO NE MOŽETE DA ZATRUDNITE: Nije nepolodnost, već nešto što većina ŽENA RADI!

Lek se stavlja u vidu obloge koje stavljate na bolna mesta i koji deluju direktno na mesto na kojem se problem manifestira.

Potrebni su vam krompir, crveni luk i seme lana.

Potopite punu supenu kašiku semenki lana u 2-3 dcl vode. Vodu kuvajte desetak minuta dok semenke lana ne naprave škrobasu smesu.

Foto: Shutterstock

Istovremeno operite sav krompir i izrendajte ga zajedno sa korom. Izrendajte i srednju glavicu crvenog luka. Kada se voda s lanenim semenom ohladi dodajte luk i krompir i sve dobro izmešajte. Ocedite višak tečnosti iz smese.

Ukoliko se radi o problemima na prstima ruku ili nogu , odnosno peti, smesu stavite u stare rukavice ili čarapu obucite na ruke ili noge te preko navucite najlonske kese koje ćete vezati tako da višak tečnosti ne može izlaziti vani.

NAZIVALI SU ME TENKOM I PRASICOM! Gabrijela je SMRŠALA 50 KILOGRAMA, a sad ima VAŽNU PORUKU ZA SVE!

 

POSLEDNJE ZBOGOM: Poznato vreme komemoracije i kremacije NEDE ARNERIĆ!

Na druge delove tela kao što su kukovi, kičma, rebra, kolena i sl. predlažemo da smesu umotate prvo u gazu te položite na obolelo mesto, nakon toga celo područje omotajte nekim zavojem ili prozirnom folijom za domaćinstvo koja će smesu držati pripijenu za obolelo mesto.

Ove obloge potrebno je držati tokom noći, odnosno za vreme spavanja, na obolelim mestima te ujutro baciti, a mesta oprati sapunom i vodom.

Ukoliko su mesta vidna, a luk vam eventualno iritira kožu, odnosno pravi crvenilo, kožu prvo možete namazati nekom jako masnom kremom ili maslinovim uljem ili možete pojačati sloj gaze na smesi. Istovremeno s korištenjem ovih obloga izvana potrebno je redovno svakodnevno koristiti laneno ulje koje će delovati iznutra.

Proceduru ponavljate kada god možete sve dok ova masa ne “izvuče” oboljenje iz tela.

Ovaj recept iako ne dolazi iz naših krajeva nadovezuje se na tradiciju koja je u našim narodima poznata od davnina u obliku obloga od luka i krompira za različita upalna stanja.

Stoga preporučujemo i našim čitaocima koji imaju neki od navedenih problema da probaju ovu prirodnu metodu kako bi se rešili navedenih tegoba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ponosanS

pre 4 godine

Smesa jeste lekovita ali postoji problem zbog najlon kese posto koza pod najlonom ne dise i moze doci do upale sto se meni licno desilo, pa posle moras par dana da lecis crvenu kozu punu plikova. Postoji mnogo bolji nacin a to je svez kupus i beli luk. Bolno mesto namazete smolom (kupi se u biljnim apotekama), moze i masna decija krema pa se u vecu gazu ili platnenu pelenu stavi red listova kupisa malo potucete cekicem izmedju nekoliko cena belog luka narezano po duzini pa opet red listova kupusa. Umotati priviti na bolno mesto. Postupak traje oko 9 dana tokom noci a ko ne radi moze i preko dana da privija. Bitno je svaki drugi dan staviti svez kupus i luk. Ja koristim trokut maramu iz prve pomoci posto je dovoljno velika moze i za rame, lakat, kolena, kukove i ledja da posluzi.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17