• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

21.06.2020

09:09

LEK ZA SVE BOLJKE! Ova biljka tera nesanicu, smiruje upalu grla, kašalj, grip...

Ljubav

LEK ZA SVE BOLJKE! Ova biljka tera nesanicu, smiruje upalu grla, kašalj, grip...

Podeli vest

I dok uživate u njenom očaravajućem mirisu, iskoristite ovo vreme da je naberete i osušite za čaj

Lipala se odavno koristi u narodnoj medicini, a posebno je blagotvoran čaj spravljen od ove lekovite i mirisne biljke. Pomaže kod upale grla, kašlja i gripa, a često se preporučuje i u slučaju manjih problema sa spavanjem i nervoznih stanja.

KAFA KOJA TOPI KILOGRAME! Napravite ovaj NAPITAK i dovedite LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Sve sastojke imate u kuhinji

 

I LEČI I PRIJA! Napravite LIKER OD MALINE, potrebna su vam samo TRI SASTOJKA, a sprečava OVE BOLESTI!

Ukoliko ni vama neće san na oči, pre odlaska na počinak okupajte se u toploj vodi u koju ste prethodno stavili četiri šake cvetova lipe ili popijte toplo mleko s medom od lipe. A pomaže i lipov čaj.

Foto: Pixabay

Cvetovi ove biljke su izuzetno delotvorni kod grčeva, podstiču znojenje, imaju diuretički efekat, pa se preporučuju osobama sa visokim krvnim pritiskom, protiv masnoće u krvi (šire krvne sudove), ali i za umirenje bolova kod migrene. Lipa ima pozitivan efekat i kod bolesti koje su praćene povišenom temperaturom, a jača i otpornost prema infekcijama. I dok uživate u njenom očaravajućem mirisu, iskoristite ovo vreme da je naberete i osušite za čaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija