• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

26.10.2020

12:27

Dobro je VADITI krajnike i SLEPO CREVO? Ove operacije imaju jednu NEOČEKIVANU KORIST!

Ljubav

Dobro je VADITI krajnike i SLEPO CREVO? Ove operacije imaju jednu NEOČEKIVANU KORIST!

Podeli vest

Svako ko je u životu bio primoran da vadi krajnike ili slepo crevo, zna da uspomene na ove operacije nisu nimalo prijatne. Oni su na hirurški sto legli samo zato što su morali...

Sada se ispostavilo da je to zapravo bilo vrlo dobro za njih, pogotovo ako su u pitanju devojčice i žene.

Foto: Shutterstock

Ranije se sumnjalo da ove dve rutinske operacije mogu negativno da utiču na reproduktivni sistem, ali istraživanje dugo 15 godina, sprovedeno u Velikoj Britaniji, to ne samo da je opovrglo, već je otkrilo da ženske osobe, kojima su u mladosti uklonjeni krajnici ili slepo crevo, imaju veće šanse da ostanu u drugom stanju od ostalih i to u ranijim godinama života.

Profesija u kojoj su ŽENE BOLJE! O tome da ova razlika može da vam SPASI i ŽIVOT čitajte OVDE.

Da li ste i vi preplavljeni TOKSINIMA? O UPOZORAVAJUĆIM znakovima i najboljim namirnicama za DETOKS čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija