• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: večernji list

13.01.2021

12:44

LJUBAVNICA ME JE OSTAVILA NAKON SAMO NEDELJU DANA Ubrzo sam saznao njenu tajnu zbog koje mi se SVET OKRENUO NAGLAVAČKE

Ljubav

LJUBAVNICA ME JE OSTAVILA NAKON SAMO NEDELJU DANA Ubrzo sam saznao njenu tajnu zbog koje mi se SVET OKRENUO NAGLAVAČKE

Podeli vest

Jedan muškarac zatražio je savet na društvenim mrežama nakon onog što je doživeo.

- Imao sam neverovatnu aferu koja je trajala nedelju dana. Viđali smo se svaki dan. Bilo je intenzivno i neverovatno, ali trebalo je da verujem svom instinktu i odbijem odnose bez zaštite - napisao je on.

Mladić je navo da je nakon nedelju dana njihove afere, ona samo nestala iz njegovog života. Kada su se upoznali, taman je prekinula sa svojim dečkom. Započela je vezu s njim i uvek je insistirala da imaju odnose bez zaštite, na šta je on pristao. Sve je bilo savršeno dok mu nije poslala poruku da odlazi i da se više ne želi viđati sa njim.

Nekoliko meseci kasnije saznao je da se vratila svom bivšem dečku i rodila dete za koje tvrdi da je od bivšeg dečka. On se sada pita je li moguće da ga je iskoristila da zatrudni kako bi se vratila bivšem dečku i šta da uradi ako je to istina. 


- Čini se da je ova devojka imala neki plan kada je insistirala da imate odnose bez zaštite. Iako su vaše sumnje možda ispravne, mogu postojati i druga objašnjenja. Moguće je da je znala da je već bila trudna s bivšim kad su se razdvojili. Ako je to istina, nije bilo potrebe za korišćenjem kondoma. Bili ste zajedno samo nedelju dana pa će biti teško utvrditi ko je otac prema datumu rođenja. Jedini način je da uradite DNK test. Ne bi imali nikakva prava nad detetom, ali imali biste finansijsku obavezu da mu pomognete - odgovorila mu je pshihološkinja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija