• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

23.07.2021

22:00

DOBRO POGLEDAJTE SVOJE LICE! Mesto na kojem imate najviše bora, mnogo toga govori o vašem zdravlju

Ljubav

DOBRO POGLEDAJTE SVOJE LICE! Mesto na kojem imate najviše bora, mnogo toga govori o vašem zdravlju

Podeli vest

Bore su najveći neprijatelj žena, a uprkos svim estetskim zahvatima neka je nemoguće potpuno ukloniti. Međutim, iako predstavljaju veliku muku za žene na osnovu mesta na kojem se prvo pojave i najviše ih ima možemo mnogo toga zakjučiti o zdravlju, tvrde lekari

Ako vas zanima o kojim problemima je reč i na šta to ukazuju, pročitajte tekst do kraja:

Horizontalne bore na čelu

Ove bore se javljaju kod osoba koje su često nervozne i koje svakodnevno podnose veći stres. Osim toga ona mogu biti i posledice smanjenog unosa vode, a prekomerne upotrebe šećera.

Bore iznad leve obrve

Bore na ovom području bore su direktno povezane sa slezinom. Ako ih primetite u većem broju, obavezno se javite lekaru.

Bore iznad desne obrve

Oni su pokazatelj nivoa toksina u telu. Ako sa jetrom nije sve u redu, to se jasno vidi u ovom predelu. Da biste rešili ovaj problem, pređite na organsku ishranu koja uključuje zeleno povrće i pokušajte da uklonite jake začine iz ishrane. Takođe, ne konzumirajte previše proteina i pokušajte da smanjite količinu soli.

Foto: Shutterstock

Pogledajte bore koje imate na licu

Bore na čelu, iznad nosa

Bore na ovom području mogu biti znak da patite od alergije, ali mogu biti i pokazatelji preteranog stresa. Pored toga, ovi nabori na mogu da budu povezani sa smanjenjem libida.

Duboke bore oko očiju

Često se pojavljuju kod ljudi koji se često smeju, drugim rečima, imaju pozitivan stav. Međutim, nije sve tako jednostavno, takvi nabori kože takođe mogu biti znak oštećenja vida i umora očiju. Bore oko očiju su takođe povezane sa nekim unutrašnjim organima, posebno jetrom, bubrezima i želucem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija