• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.11.2021

14:25

OVA NAMIRNICA JE NEVEROVATAN IZVOR ENERGIJE! A sadrži vitamine A, D, E i K

Ljubav

OVA NAMIRNICA JE NEVEROVATAN IZVOR ENERGIJE! A sadrži vitamine A, D, E i K

Podeli vest

Maslac je jedan od najprirodnijih jestivih masti, te se pored sira ubraja u najstarije mlečne proizvode čija je proizvodnja bila poznata najverovatnije još 3000. godine pre nove ere

Maslac se dobija postupkom "bućkanja" slatke ili kisele pavlake ili mleka uz dodatak soli. Potpuno je prirodan proizvod bez konzervansa, koji sadrži veliki broj važnih sastojaka neophodnih za rad svih ćelija u organizmu. Sastoji se od 82 odsto mlečne masti, koja sadrži veoma vredne vitamine A, D, E i K, zasićene i nezasićene masne kiseline, proteine i mlečni šećer - laktozu.

Foto: Shutterstock

Maslac

Maslac je odličan izvor energije i preporučuje se da se konzumira ujutro sa hlebom i medom ili džemom, uz čašu mleka. Nije zanemarljiva njegova uloga ni u kulinarstvu, jer najbolji kuvari maslac koriste pri pripremi slasnih slanih i slatkih obroka i na taj način njihova jela dobijaju na posebnosti.

"Meggle" kao proizvođač maslaca još od 1877. godine koristi svoje davno stečene veštine i znanja i poseduje jedinstvenu recepturu za izradu vrhunskog klasičnog maslaca od najkvalitetnijih sastojaka, istovremeno čuvajući u njemu sve vredne sastojke i prepoznatljiv i poseban ukus. "Meggle" maslac se pakuje u aluminijumsku foliju, u kojoj se dugotrajno čuvaju njegova najbolja svojstva, a dostupan je u pakovanjima od 10, 125, 200 i 250 grama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija