• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

25.11.2016

14:11

(FOTO) BRANKICA SEBASTIJANOVIĆ OBUKLA VENČANICU! Evo kako je izgledala u ulozi mlade!

Showbiz

(FOTO) BRANKICA SEBASTIJANOVIĆ OBUKLA VENČANICU! Evo kako je izgledala u ulozi mlade!

Podeli vest

Glumica Brankica Sebastijanović je već neko vreme u žiži javnosti zbog emotivnog statusa i izbora partnera

Ona je bila u vezi sa glumcem Milošem Bikovićem. Njih dvoje su godinama bili zajedno, ali su ipak odlučili da se raziđu. Razlog raskida nikada nisu odali.

U tom trenutku njihov kolega Milan Vasić, sa kojim trenutno radi na snimanju filma "Vrati se, Zone", bio je singl, a kako su se zbližili prilikom rada na ovom projektu nastavak je svima jasan.

Ipak njih dvoje odbijaju da priznaju da se između njih nešto dešava, a prema rečima izbora oni su posao stavili ispred ljubavi.

Printscreen You Tube

- Svima je jasno da se između njih dešava nešto. I ekipi na setu i ljudima okolo, jedino što njih dvoje to neće da priznaju. S druge strane ni njima nije lako. Oni sada imaju odgovornost da sve u vezi sa filmom prođe kako treba, i verovatno da zbog toga ne žele da stavljaju akcenat na svoje emocije - rekao je za Blic izvor blizak glumačkom paru.

Bez obzira što njih dvoje još uvek javno nisu priznali, mesecima se nagađa i priča o venčanju ove mlade glumice, a ona je konačno i obukla venčanicu.

Brankica se na setu serije "Sinđelići" pojavila u venčanici, jer se njen lik Eva udaje. Da li će uskoro i Brankica stati na ludi kamen vreme će pokazati.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija