• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs

08.10.2019

09:23

OTKRIVENO KO JE MUŠKARAC KOJI JE SILOVAO DEMI MUR SA 15 GODINA! Kakav je osećaj kada te rođena MAJKA PRODA za 500 dolara?

Showbiz

OTKRIVENO KO JE MUŠKARAC KOJI JE SILOVAO DEMI MUR SA 15 GODINA! Kakav je osećaj kada te rođena MAJKA PRODA za 500 dolara?

Podeli vest

Demi Mur je u knjizi Inside out opisala kako ju je majka Virdžinija King vodila po barovima kada je bila mala kako bi upoznavala muškarce

Glumica je još napisala i kako je jedne večeri, kada je imala 15 godina, došla u hotel u kom je živela sa mamom, a u apartmanu je zatekla starijeg muškarca koji je imao ključeve od njihove sobe. Silovao ju je, a onda priznao da je platio glumičinoj mami 500 dolara kako bi spavao sa njom.

― To je bilo silovanje i poražavajuća izdaja kada me je taj čovek upitao: Kakav je osećaj kada te rođena majka proda za 500 dolara? ― napisala je ona u svojoj autobiografskoj knjizi. 

Sada su američki mediji otkrili identitet muškarca koji je silovao glumicu.

PRISTALA SAM NA SEKS UTROJE, A ONDA ME JE TO KOŠTALO BRAKA! Demi Mur ponovo šokirala i otkrila šta je OČAJNIČKI POKUŠAVALA samo da zadrži Eštona Kučera!

Reč je o Bazilu Dumasu, poznatijem kao Val Dumas, bogatašu grčkog porekla koji je držao popularni restoran i klub Kavez ludila.

Taj klub je sedamdesetih bio veoma popularan kod poznatih ličnosti kao što su Silvester Stalone, Elton Džon i drugi.

Foto: Reuters

Dumas, koji je imao 48 godina kada je Demi imala 15, bio je oženjen i imao je decu u vreme kada se incident koji je glumica opisala dogodio.

EVO ŠTA O KNJIZI DEMI MUR KAŽU MILA KUNIS I EŠTON KUČER! Demi: Ne želim da im BUDE NEPRIJATNO!

Za Demi neće biti pravde, jer je Bazil preminuo 1997. godine, prenosi Metro. Godinu dana nakon što je silovana, Demi je napustila majku, otišla u Holivud i postala velika zvezda, a Virdžinija je preminula 1998. godine.

  Gostujući nedavno u jednoj američkoj emisiji Demi je otkrila kako ne misli da ju je majka podvodila, ali činjenica je da je taj muškarac imao ključeve od njihovog apartmana.

Glumičinu majku Vurdžiniju, muž i otac ostavio je kada se ona rodila. Virdžinija se zatim preudala za drugog čoveka Dena Gajnsa, za koga je glumica mislila da joj je biološki otac sve do 13. godine, kada je pronašla izvod iz matične knjige rođenih.

Virdžinija i Den su bili alkoholičari, a Virdžinija je više puta pokušala da izvrši samoubistvo, uključujući i jedan pokušaj kada joj je Demi spasla život.

  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija