• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/Informer.rs

06.11.2020

11:22

(FOTO) MONIKA BELUČI ZAPALILA INSTAGRAM! Ovoj ženi VREME NE MOŽE NIŠTA

Showbiz

(FOTO) MONIKA BELUČI ZAPALILA INSTAGRAM! Ovoj ženi VREME NE MOŽE NIŠTA

Podeli vest

U posebnom modnom editorijalu italijanskog Voga, Monika Beluči glumi muzu mladog vajara, koja u raskošnim kreacijama dvojca Dolče i Gabane izgleda kao umetničko delo. Od raskošnog šešira, do male crne haljine, ovo je modna poslastica koja će svakog obožavatelja visoke mode razveseliti

Pri spomenu na legendarnu italijansku modnu kuću Dolče i Gabana, mnogi će odmah pomisliti na Moniku Beluči, dugogodišnje zaštitno lice slavnog dizajnerskog dvojca.

56-godišnja glumica koju mnogi pamte po ulogama u filmovima "Malena" i "Stan", tokom godina snimila je mnogobrojne kampanje za odeću, šminku i modne dodatke s potpisom ovog luksuznog brenda, a u najnovijem izdanju dugogodišnje saradnje, zablistala je na stranicama italijanskog Voga.

 

 

Naime, u specijalnom modnom prilogu Alta Moda, posvećenom modnoj kući Dolče i Gabana, Monika pozira u raskošnim kreacijama tog dvojca, pred fotoaparatom Sebastijana Faena.

Fotografije su snimljene u vajarskom studiju, u kojem i sama Monika izgleda poput umetničkog remek-dela, baš kao i haljine italijanske proizvodnje koje nosi, ili obučena samo u najlonke, prislanja na nago telo.

 

 

Na najkontroverznijoj fotografiji, iz koje isijava strast, zanosna glumica pozira obučena u elegantnu crnu haljinu uz mladog modela koji se našao u ulozi vajara opsednutog svojom muzom.

 

 

Monika je nekoliko godina nakon razvoda od Vinsenta Kasela pronašla novu ljubav - francuskog umetnika i scenografa Nikolasa Lefebvrea s kojim se prvi put pojavila u javnosti na Šanelovoj reviji 2019. godine. premda su u vezi još od 2017.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija