• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena

15.05.2021

12:21

NASLOVNA STRANA KOJA JE ZALUDELA SVET! Sindi Kraford GOLA  - svi su gledali samo u JEDAN DETALJ /FOTO/

Showbiz

NASLOVNA STRANA KOJA JE ZALUDELA SVET! Sindi Kraford GOLA - svi su gledali samo u JEDAN DETALJ /FOTO/

Podeli vest

U februaru popularna manekenka Sindi Kraford napunila je 55 godina, ali svakodnevno dobija komplimente da izgleda savršeno

Njeno pojavljivanje na naslovnoj strani brazilskog "Voga", kao i u editorijalu upravo to pokazuju. Sudeći po reakcijama javnosti manekenka izgleda besprekorno: "Ikona", "Prelepa", "Najlepša manekenka ikad", "Ostao sam bez daha", nizali su se komentari na zvaničnoj Instagram stranici brazilskog "Voga".

 

 


Čak i ona sama na svom profilu se javila povodom fotografija istakavši da joj je bilo baš zabavno na snimanju: "Hvala @luigiandiango (fotografi) što su me podsetili na to zašto volim da se bavim modelingom. Snimanje je bilo baš zabavno", napisala je.

 

 

PROVOKATIVNU SLIKU POGLEDAJTE NA OVOM LINKU 

Naslovnicu krasi njen portret sa naglašenom kosom...

... , ali jedna slika unutar časopisa je privukla posebnu pažnju i ocenjena je kao izraziti provokativna.Na njoj je slavna manekenka skoro gola nosi samo grudnjak, i "prekrivena" je tamnim tilom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija