• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/J.Ž.

23.08.2021

14:48

ZGODNI VODITELJ je srećno ZALJUBLJEN već duže vreme: Svoju devojku OSVAJAM IZ DANA U DAN!

Promo TV Prva

Showbiz

ZGODNI VODITELJ je srećno ZALJUBLJEN već duže vreme: Svoju devojku OSVAJAM IZ DANA U DAN!

Podeli vest

Srećno sam zaljubljen već duže vreme, kaže mladi voditelj Jutarnjeg programa TV Prva Miloš Radenković, a ono što ga još čini srećnim je, kaže, upravo posao kojim se bavi

Dok je vodio vremensku prognozu na RTS, počeli su na društvenim mrežama da se pojavljuju komentari kako je baš "simpatičan", "lep", "sladak"... A onda je dobio šansu da radi u Informativnom programu Javnog servisa, pa je bio najmlađi voditelj najznačajnije emisije Dnevnik 2. I, snašao se odlično, a komentari publike bili su ponovo veoma pozitivni. Ipak, spazili su ga i sa druge televizije, pa je Miloš Radenković sada deo ekipe Jutarnjeg programa TV Prva. Sa koleginicom Anđelom Đurašković deo je ekipe koju čine Marija Tabaković, Marija Savić Stamenić, Filip Čukanović i Bojana Ristivojević.

Ono po čemu je Miloš Radenković postao zanimljiv publici je što ne koristi ni Viber, ni Votsap, nema nijedan profil na društvenim mrežama. I odlučan je da tako i ostane, a za Ljubav i zdravlje otkriva još neke detalje iz svog privatnog života.

Da li vam teško pada da se budite u tri, četiri ujutru da biste stigli na vreme pred kamere ili ste se navikli na novi ritam života?
- Moram priznati da je teško. Buđenje toliko rano nešto je što mi pada najteže, čak i teže od pet sati programa uživo, zato što sam osoba koja baš voli da spava. Ne verujem da ću se ikad potpuno navići. Srećom, do sada se nisam nijednom uspavao, nadam se da će tako i ostati.

Kada voditelji jutarnjeg idu na spavanje?
- Nema pravila, nekad to bude ranije, naročito ako se poveže nekoliko dana da radite. Uglavnom oko ponoći legnem da spavam, a neretko to bude i samo pokušaj spavanja, jer u stvari zaspim i kasnije. Slično funkcionišu i moje kolege.

Da li ste ikada mislili da ćete biti deo nekog jutarnjeg programa? Šta su bili, a šta su sada vaši snovi o profesiji kojom se bavite?
- Bio sam iznenađen kada sam dobio poziv da radim jutarnji program. Kada sam razmišljao o tome šta bih voleo da radim, pored Dnevnika, to je svakako bio ovaj format. Mogu reći da mi se želja ispunila i srećom mogu da kažem da svoje snove već ostvarujem.

Kako je uopšte došlo do toga da postanete TV lice? Ko vas je prvi primetio? Kako ste došli na RTS?
- Kada sam došao na Javni servis, radio sam prvo iza kamera, u sektoru elektronske grafike zahvaljujući preporuci Dragice Živanović, šefice tog sektora. Mogu reći da je ona prva osoba zaslužna za početak moje karijere u medijima. Radeći na toj poziciji, primetili su me šefovi Informativnog programa Slavica Kovačević i Nenad Lj. Stefanović i u dogovoru sa Biljanom Vraneš predložili su da prezentujem vremensku prognozu. Oprobao sam se, bilo je veoma interesantno i tako sam počeo da radim i ispred kamere. Posle nekog vremena, stigla je i ideja da vodim Dnevnik i Vesti. Izgleda da sam se dobro pokazao pošto sam dobio poziv da radim Jutarnji program na Prvoj TV.

Šta vam se najviše dopada u poslu koji radite?
- Najviše mi se dopada to što sam zaista srećan dok radim. Kada je to slučaj, posao i ne doživljavate kao obavezu, već kao uživanje, bez obzira na to da li je i koliko je teško. Osećam da sam svoj dok radim, da je to moje prirodno okruženje i utisak mi je da ni u jednom drugom poslu ne bih uživao na taj način. To je nešto čime mogu da se pohvalim i da budem srećan zbog toga.

Koja je još profesija bila "u opticaju" kada ste razmišljali čime želite da se bavite u životu?
- Bilo je raznih profesija, mnogo različitih poslova, od bavljenja sportom, poslova u firmama za osiguranje, do auto-industrije... Ali na kraju je ipak došlo na svoje i ispunila mi se želja da radim ono što sam nesvesno i sam priželjkivao veći deo odraslog perioda.

Ono po čemu ste posebni, to se, eto, danas izdvaja kao posebnost, jeste što nemate profile na društvenim mrežama, nemate čak ni Viber, ukoliko se ne varam?
- Jednostavno, prija mi da nisam zavisan od društvenih mreža i svoje slobodno vreme provodim na drugačiji način. Prijatelji me jesu kritikovali odavno zbog toga, uglavnom kada ne mogu da mi pošalju nešto što žele, ali su se i oni vremenom navikli na to i sasvim normalno svi funkcionišemo i bez mreža.

Da li zbog posla ipak nekako morate da pratite društvene mreže i kako to onda radite?
- Pratim portale i sve informacije mogu tamo da pronađem, kao i preko aplikacija za vesti. Sve što mi je potrebno za posao dostupno mi je i bez mreža, a ako nekad nešto bude baš specifično za mreže, pitam za pomoć.

Kako izgleda vaš slobodan dan - šta tada radite, čime se bavite?
- Slobodno vreme se trudim da koristim za putovanja, izlete, sport, kao i da se odmorim. Naravno, u društvu svojih bliskih ljudi, devojke i porodice.

Da li se trudite da vodite zdrav život i kako?
- Mnogo volim sport i ceo život sam se bavio sportom. Iako sam neko duže vreme zbog povrede morao da napravim pauzu, trudim se kada mogu da odem do teretane i da igram fudbal. Sa te strane se može reći da vodim zdrav život, ali sa druge strane veliki sam gurman, pa taj deo ne ide baš u prilog prethodno rečenom.

Da li ste vi jedan od onih muškaraca koji vole da kuvaju ili ste samo gurman? Koja jela volite? Ili vam hrana i nije neko uživanje?
- Nije mi problem i da spremim neko jelo, ali sam više za onaj deo kada se uživa u hrani. Uglavnom jedem sve, a mogu da izdvojim lazanje, palačinke, cezar salatu, kao i rebarca.

Da li kao TV lice posećujete ponekad i kozmetičara ili mislite da je to samo za dame?
- Ne posećujem, moje "kozmetičko" iskustvo je isključivo sa kolegama iz šminkernice pred emisiju.

Zdravlje smo "pretresli", a kakva je situacija na polju ljubavi? Da li ste zaljubljeni?
- Jesam, srećno sam zaljubljen već duže vreme.

Kakva dama bi mogla vas da osvoji? Koje osobine volite kod žena? Da li volite plavuše ili brinete?
- Živimo u drugačijem vremenu, ali smatram da i dalje važi ono da muškarac treba damu da osvoji. Trudim se da svoju devojku osvajam iz dana u dan.

Koga biste voleli da ugostite u jutarnjem programu? Koju poznatu ličnost biste voleli da upoznate?
- Spisak je dug, ali bih izdvojio Novaka Đokovića. Bila bi mi čast da ga upoznam i ugostim u emisiji. Posle toga bih mogao u penziju!

Koju muziku slušate?
- Kada je o muzici reč - svestran sam. Slušam razne žanrove, u zavisnosti od prilike i energije tog momenta, ali zabavna muzika je vrsta koju najviše slušam.

Da li je istina da ne volite ni izlaske, odnosno mesta koja su popularna, kafane splavovi... Gde i kako volite da se viđate sa svojim društvom?
- Nisam ljubitelj izlazaka. Ako je baš neki rođendan ili proslava, odazovem se pozivu za tu vrstu slavlja, ali više sam za probrano društvo i odabrano mesto za druženje i uživanje.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan2019

pre 2 godine

Auuuu, pa to se čini kao preveliki posao? Kolika je to devojka?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17