• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2021

09:33

POPULARNI GLUMAC ŠOKIRAO! Svi ga znamo kao DŽEJMS BONDA, a najviše voli da izlazi u GEJ BAROVE! Sada je otkrio i ZBOG ČEGA

Showbiz

POPULARNI GLUMAC ŠOKIRAO! Svi ga znamo kao DŽEJMS BONDA, a najviše voli da izlazi u GEJ BAROVE! Sada je otkrio i ZBOG ČEGA

Podeli vest

Popularni glumac Danijel Krejg (53) šokirao je sve kada je otkrio da najviše voli da izlazi u gej barove. Iako smo navikli da ga gledamo kao Džejms Bonda, poznati glumac je privatno potpuno drugačija osoba

Pošto poslednjih 15 godina Krejga gledamo u filmovima o najpoznatijem agentu na svetu Bondu, morate da priznate da nam je teško da ga zamislimo u gej barovima.

 - Kao klinac sam često izbegavao tuče, ali nisam mogao da ih izbegnem u barovima. U gej barovima je drugačije -  kaže glumac.

Foto: AP/Photo

Bond izlazi u gej barove

 - Poštujem svačiji izbor i stav. Ali, u gej barovima nema agresivnih hetero tipova koji prave probleme. Idu mi na živce - nastavio je on.

Krejg objašnjava da u takve barove dolazi puno devojaka i da su ga jednom prepoznali jer je postao popularan zbog uloga o Džejmsu Bondu.

U bioskopima ovih dana uveliko se prikazuje novi nastavak filma o čuvenom agentu koji nosi naziv "Nije vreme za umiranje".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija