VREDI TRUDA! Karamelizovane krmenadle, toliko su dobre da ćete ih praviti jednom nedeljno! (RECEPT)

Shutterstock

20:25 Recepti 0

Informer.rs | 22. 05. 2020.

VREDI TRUDA! Karamelizovane krmenadle, toliko su dobre da ćete ih praviti jednom nedeljno! (RECEPT)

Ukusan ručak ili večera za kompletnu porodicu!

SASTOJCI:

  • 800 g krmenadli bez kostiju
  • četiri kašike soja-sosa
  • dve kašike šećera
  • dve kašike kukuruznog skroba
  • kašičica kineske mešavine začina
  • dve kašike ulja
  • so, biber

PRIPREMA:

Krmenadle staviti u činiju, preliti soja-sosom, dobro promešati, pa ostaviti da odstoje 10 minuta. U međuvremenu sjediniti šećer, kukuruzni skrob, kinesku mešavinu začina i po pola kašičice soli i bibera, pa dobijenom smesom natrljati krmenadle.

U tiganju zagrejati ulje, pa na jakoj vatri pržiti meso po dva minuta sa svake strane. Potom smanjiti vatru i pržiti još desetak minuta, uz povremeno okretanje. Poslužiti dok je toplo, uz pečeni krompir i salatu po izboru.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]