NE ZNATE ŠTA DA KUVATE? Ovo jelo je idealno za letnje dane, A PRAVI SE ZA 20 MINUTA!

Printscreen You Tube

21:33 Recepti 0

recepti.com/informer.rs | 11. 08. 2020.

NE ZNATE ŠTA DA KUVATE? Ovo jelo je idealno za letnje dane, A PRAVI SE ZA 20 MINUTA!

Preukusno je...

SASTOJCI:

  • 1 veća glavica crnog luka
  • 1 kg zelenih paprika
  • 500 g paradajza
  • 1 plavi patlidžan
  • po ukusu soli i bibera
  • 1 kašičica sveže majčine dušice
  • 250 ml pavlake za kuvanje
  • 1 čili papričica
  • 2 čena belog luka

PRIPREMA:

Na maslacu pržiti kockice crnog luka dok ne omekšaju, potom staviti listiće belog luka, pa kad zamirišu,ubaciti komadiće paprike i sitno seckan čili.

Pržiti dok ne omekšaju, potom ubaciti iseckan paradajz i krčkati na tihoj vatri nekih 15-20 minuta.

Pred kraj naliti pavlaku za kuvanje te kuvati još 5 minuta, staviti i svežu majčinu dušicu, kuvati još minut-dva, pa poslužiti.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.