
Shutterstock
ČILI KON KARNE - Ukusan RUČAK, ne traži puno vremena za pripremu, a IZDAŠAN je!
Uvek kad vam život servira čili, kad se zima uvuče u kosti, napravite čili kon karne...
Čili kon karne je meksičko jelo na naš način, za one koji su privrženiji srpskoj kuhinji i ne vole mnogo ljuto.
PARISKE ŠNICLE PO RECEPTU koji kruži GENERACIJAMA - ručak koji se BRZO PRAVI i svi ga vole! (FOTO)

Pomaže kod VIRUSA i STRESA - ULJE OD ĐUMBIRA možete da napravite SAMI!


Ukusno je, ne treba vam puno vremena za pripremu, a izdašno je. Probajte nešto malo drugačije od naše uobičajene kuhinje, nećete se razočarati.
Pixabay
Sastojci: 400 g junećeg ili mešanog mlevenog mesa, konzerva pelata, 2-3 kašike koncentrovanog paradajza, 2 konzerve crvenog pasulja, 150 g kukuruza šećerca, 1 dl bujona, 2 dcl crvenog vina, paprika, glavica crnog luka, 2 čena belog luka, čili u prahu, so, biber, smeđi šećer, kumin, ljuta papričica.
Priprema: Propržite crni i beli luk, dodajte meso, čili u prahu, naseckanu ljutu papriku, papriku isečenu na kockice, propržite, nalijte bujonom, vinom, dodajte koncentrovani paradajz, pelat, so, biber, kumin i malo šećera i dinsatajte oko 10-15 minuta. Na kraju dodajte crveni pasulj i šećerac i krčkajte još petnaestak minuta na laganoj vatri.
Znate da je BELI LUK SPAS ZA VAŠE ZDRAVLJE, a evo kada ga treba jesti da bi imao NAJEFIKASNIJE DEJSTVO!

ČAJ OD NANE REŠAVA SVE VAŠE BOLJKE! Čuva vaš IMUNITET, brani od KAŠLJA, sprečava BOL U MIŠIĆIMA...

Prijatno!
PARISKE ŠNICLE PO RECEPTU koji kruži GENERACIJAMA - ručak koji se BRZO PRAVI i svi ga vole! (FOTO)
BROKOLI, zdravlje nadohvat ruke! Spremite UKUSAN POTAŽ i pastu sa SLANINICOM i belim lukom! (RECEPTI)
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
magazin.novosti.rs/informer.rs | Ponedeljak, 30. 11. 2020.
-
kodbakeugostima.blogspot.com | Nedelja, 29. 11. 2020.
-
bonapeti.rs/informer.rs | Nedelja, 29. 11. 2020.
-
bakinakuhinja/informer.rs | Nedelja, 29. 11. 2020.
-
magazin.novosti.rs/informer.rs | Nedelja, 29. 11. 2020.