SUPER VEČERA! Za pola sata na vašem stolu viršle u testu sa povrćem /VIDEO/

Printscreen You Tube Gurman TV

15:10 Recepti 1

gurmantv | 10. 02. 2021.

SUPER VEČERA! Za pola sata na vašem stolu viršle u testu sa povrćem /VIDEO/

Na vašem stolu ukusna večera za svega pola sata + priprema koja vam ne oduzima mnogo vremena


Sastojci:

4 jajeta

so, biber
½ čaše ulja
1 čaša mleka
2 čaše brašna
15 g praška za pecivo
1 crni luk
1 paradajz
5 viršli
10 tamnih maslina
3 kisela krastavca
10 g peršuna
150 g kačkavalja
50 g parmezana
1 kašičica origana

Priprema:

Jaja posolite i pobiberite, pa umutite. Dodajte ulje i mleko, pa nastavite da mutite. Dodajte brašno i prašak za pecivo, pa umutite testo. Tu stavite seckane krastavčiće, masline, peršun, kačkavalj i paradajz. Luk iseckajte na sitno i propržite, pa dodajte u smesu zajedno sa origanom. Promešajte da se sve sjedini.

Sipajte u tepsiju koju ste obložili pek papirom i rasporedite. U smesu utisnite viršle i pospite sa parmezanom. Pecite na 180°C nekih 25 minuta.



Gesundheit

10.02.2021. 15:43

Viršle su ultramegagiga zdrave! Ove copy/paste domaćice će sigurno nekog u(ne)srećiti .


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.