
Shutterstock
AROMATIČNA PILETINA sa PEČURKAMA! SOČNO i ukusno, a BRZO se sprema! /RECEPT/
Kada nemate baš mnogo vremena da spremite obrok, možete da pripremite ovu ukusnu piletinu sa pečurkama u sosu od paradajza...
Sastojci:
Piletina sa PEČURKAMA i ĐUMBIROM! Kremasto i UKUSNO, a BRZO se sprema! /RECEPT/

Najbolji recept za SVINJSKU PLEĆKU IZ RERNE! Sočno meso, MEKANO KAO PUTER i neverovatan sos!


pileća prsa
vezica mladog crnog luka
100 g pečuraka
PROJARA sa MLADIM LUKOM i SLANINOM! BOGOVSKI doručak ili večera! /RECEPT/

DŽEJMI OLIVER OTKRIO TAJNI SASTOJAK ZA SAVRŠENU PICU! Nećete se pokajati ako budete probali NJEGOV RECEPT! /FOTO/

oko 200 ml sosa od paradajza
tri čena belog luka
so i biber po ukusu
začini po ukusu (ruzmarin, žalfija, bosiljak, origano...)
Pixabay
Priprema:
Iseckajte bele delove luka i propržite, pa onda dodajte piletinu isečenu na trake ili kocke i dobro ih propržite da porumene. Pečurke očistite i isecite na listiće, pa dodajte u piletinu. Stavite so, biber i začine po ukusu, dinstajte na srednjoj vatri 10-15 minuta, a onda dodajte sos od paradajza i ostavite da se krčka još desetak minuta da bi meso bilo sasvim mekano i upilo sos. Na kraju sve pospite sitno seckanim percima luka.
Prijatno!
Najbolji recept za SVINJSKU PLEĆKU IZ RERNE! Sočno meso, MEKANO KAO PUTER i neverovatan sos!
PROJARA sa MLADIM LUKOM i SLANINOM! BOGOVSKI doručak ili večera! /RECEPT/
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
Iće i Piće Informer | Petak, 05. 03. 2021.