SOČNO BELO MESO U SOSU! Evo kako da bude DOBRO PEČNO - dodajte i PEČURKE! /Recept/

Shutterstock

20:03 Recepti 0

coolinarika.com/informer.rs | 12. 04. 2021.

SOČNO BELO MESO U SOSU! Evo kako da bude DOBRO PEČNO - dodajte i PEČURKE! /Recept/

Piletina možda nije najuzbudljivije meso, ali ima tu prednost što može da se kombinuje sa raznim sastojcima...

Sastojci: po 300 g belog mesa i šampinjona, po kašičica đumbira i soli, 100 g kikirikija, po kašika maslaca i masti, po 2 kašike ulja i soja sosa, po kašika brašna i seckanog crnog luka, po 4 kašike šećera i vina, čen belog luka. 

Shutterstock

Priprema: Pileće meso isecite na tanke šnicle, posolite, uvaljajte u brašno i pržite dva minuta sa svake strane na vrelom ulju. Sklonite piletinu iz tiganja i čuvajte je zatvorenu u aluminijumskoj foliji. Kikiriki i šampinjone pržite na maslacu tri minuta, ostavite na toplom. Na masti propržite sitno seckan crni i beli luk, đumbir i ostale sastojke i dodajte meso i pečurke. Kad tečnost ispari jelo je gotovo.

Prijatno!

Lagani ručak ili VEČERA: Salata od PEČENIH ROTKVICA, mladih krompirića i SKUŠE! /RECEPT/

Jesu strugane, ali su LEKOVITE! Napravite ukusnu SALATU od ROTKVI i JABUKA! /Recept/



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.