• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr/informer.rs

11.11.2016

21:32

SVE ME ISKORISTE I BACE! Ispovest dečka sa PREVELIKIM PENISOM: Razmišljam da ga smanjim!

Ljubav

SVE ME ISKORISTE I BACE! Ispovest dečka sa PREVELIKIM PENISOM: Razmišljam da ga smanjim!

Podeli vest

Jedan mladić se obratio za pomoć zbog neobičnog problema - prevelikog penisa

U društvu sam poznat po tome što sam obdaren i devojke me zbog toga iskorišćavaju za seks za jednu noć.

Sve je počelo kada je moja bivša poslala moju golu fotku svojim prijateljicama. Inače tu sliku sam joj ja poslao, ali sam se gorko pokajao.

Čim su počele da kruže glasine o mojoj obdarenosti devojke su počele da me saleću. Na početku je to bilo sjajno i baš mi je prijalo, ali vremenom je mojoj devojci dojadila pažnja koju sam dobijao i to je bio kraj naše veze.

BILA SAM ŠEFOVA SEKSUALNA ROBINJA: Uzimao me je gde je stigao, a morala sam da ćutim!

Tada sam počeo da spavam sa svakom koja mi je prišla, ali se nijedna nije zadržala kada je dobila ono što je htela. Mislio sam da je zadnja devojka, koju sam upoznao u teretani drugačija. Imala je 21 godinu i nismo se znali od radnije, Izašli smo nekoliko puta, i bio sam odlučan da odigram drugačije ovaj put pa nismo odmah imali seks.

Pomislio sam da će ako krenemo polako upoznati pravog mene i da se tako neće koncentrisati samo na veličinu mog penisa. Jako smo se zbližili i mislio sam da je ona ona prava, ali je i ona nestala posle prvog seksa.

Da stvar bude gora video sam masu poruka koju je objavila o meni i mom penisu na društvenim mrežama.

SEKS NA BRZAKA! Svi su gledali u MRLJU SPERME NA MOJOJ SUKNJI, a bila sam na poslu!

Zbog svega ovoga više nisam siguran da li me devojke napuštaju zato što sam loš u krevetu ili samo zato što su me iskoristile. Toliko sam nesiguran da sam počeo da istražujem mogućnost da operacijom smanjim penis.

Naime, nisam siguran da li ću pronaći pravu ljubav ako moja muškost ostane ovolika.

Nekada sam mislio da je moja veličina prednost, ali se sad pitam da li je zauvek uništila moj život. Moj najveći strah je da ću ostati sam, a on je nastao kada sam video da su sve devojke koje su me iskoristile nastavile dalje i to sa drugim muškarcima.

BILI SMO NA KORAK OD ORGAZMA KADA JE ULETELA ČISTAČICA! Ispovesti uhvaćenih na delu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija