• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav & zdravlje

26.11.2017

14:24

OVO JE IDEALNA ŽENA: Pametna je, zabavna i otvorena za nova iskustva!

Ljubav

OVO JE IDEALNA ŽENA: Pametna je, zabavna i otvorena za nova iskustva!

Podeli vest

Idealna žena je jaka i nema problema s tim da preuzme inicijativu i prva pozove muškarca da izađu

Jedna od večitih dilema jeste ona kako izgleda idealna žena, ali ne u fizičkom nego psihičkom pogledu. Prema nedavnom istraživanju, u kojem su muškarci davali iskrene odgovore o tome šta očekuju i priželjkuju od svojih nežnijih polovina, čini se da je i ova misterija rešena. O ovakvim lepšim polovinama sanjaju muškarci.

Ne koristi seks kao manipulaciju već jednostavno uživa u njemu

Feministkinja

Dakle, ne žena koja mrzi muškarce, već žena koja poštuje sebe i zahteva jednaka prava sa muškim rodom. Pametna je, zabavna i otvorena za mnoga nova iskustva. Veruje u partnersku ravnopravnost i ne ponaša se kao slaba i nezaštićena devojčica.

Voli muškarce i seks

Ne koristi seks kao manipulaciju da bi privukla ili zadržala muškarca, već jednostavno uživa u njemu i to se na njoj vidi jer zrači seksepilom. Druge žene mogu biti ljubomorne, ali zato muškarci gube glavu za njima. Veza s njima čisti je užitak.

Ima organizovan život i ne treba joj muškarac da je usreći

Instagram

Uvek je tu za svog partnera

Mogu da razgovaraju o svemu, imaju zajednička interesovanja. Obožava da izlazi sa dečkom i njegovim društvom, ali i sama sa svojim drugaricama. One su sigurna luka za svoje partnere i zato ih muškarci čuvaju kao pravo blago.

Zna šta želi

Jaka je i nema problema s tim da preuzme inicijativu i prva pozove muškarca da izađu. Njima su dorasli snažni muškarci koji znaju sa snažnim ženama. Oni koji to mogu, imaju sjajnu partnerku i divnu vezu.

Snažna, hrabra i pametna

Ima organizovan život i ne treba joj muškarac da je usreći i da joj ispunjava slobodno vreme. Ona je u pravom smislu partner, jer nije očajna za muškarcem. Neki muškarci ih se boje, ali jako greše, jer su, prema nekim stvarima, gotovo idealne.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija