• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

05.10.2018

16:14

(FOTO) ORALNO UMEĆE: Na prvom mestu treba da bude ona, pazite na prvi utisak!

Ljubav

(FOTO) ORALNO UMEĆE: Na prvom mestu treba da bude ona, pazite na prvi utisak!

Podeli vest

Svoju ženu možete voleti i usnama, i jezikom, i prstima i maštati s njom, kaže autor priručnika. Muškarci se zamaraju time da li će imati erekciju, da li će izdržati dovoljno dugo i tako sebi nabijaju veliki pritisak

Seksualni priručnik “She Comes First: The Thinking Man’s Guide to Pleasuring a Woman” svojevrsni je vodič za muškarce koji u potpunosti žele da zadovolje svoje dame.

Njegov autor Ian Kerner, psihoterapeut i specijalista seksualne terapije, otkriva kako je ženska seksualnost povezana s emocijama, nešto više nego s “tehničkim” detaljima, koji su takođe važni. Muškarce podstiče da budu hrabriji i da se “ne boje” da zadovolje žene - oralno.

Foto: Promo

 

- Muškarci se žale na preduge sesije, ali su zato previše agresivni i imaju lošu tehniku. Umesto toga, oralni seks treba da postane sastavni deo predigre. Važno je prvih nekoliko dodira kad je reč o dotičnoj dami, a prijtnost ‘prvog utiska’ odrediće i ostatak, kako oralnog seksa, tako i same penetracije - naglašava autor.

Muškarci se zamaraju time da li će imati erekciju, da li će izdržati dovoljno dugo i tako sebi nabijaju veliki pritisak, nastavlja autor.

- Ali to nije potrebno, jer ženu mogu da vole i usnama, jezikom, prstima i maštaju s njom - kaže Kerner.

Preporučuje uvođenje i seksualnih igračaka. Ipak, i žene moraju da uzmu učešće i objasne muškarcu na koji način da ih zadovolji. Ako parovi ne razgovaraju o tome, u jednom trenutku će to iskrsnuti kao “veliki problem”. Istovremeni orgazam koji se tako često prikazuje u holivudskim filmovima čest je kao i dobitak na lutriji.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Seminar

pre 5 godina

Mogli biste uz pomoc tog prirucnika da odrzite praktican seminar. Evo supruga i ja se nudimo kao modeli. Vase je samo da pokazete tehniku pruzanja oralnog zadovoljstva.

Zoran

pre 5 godina

Ono što sam ja naučio u sexu a to je da ženu kakva god bila treba maximalno zadovoljiti tj.svaki odnos sa ženom u kojem ona ne doživi orgazam je veliki neuspeh za muskarca

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija