• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

29.07.2019

17:26

ONI SU NAJVERNIJI ZNAK! Za voljenu osobu spremni su da učine SVE ŠTO POŽELI!

Ljubav

ONI SU NAJVERNIJI ZNAK! Za voljenu osobu spremni su da učine SVE ŠTO POŽELI!

Podeli vest

Od svih 12 znakova horoskopa, jedan se ističe kao najveriniji. Reč je o Rakovima, koji obično teže stabilnoj i duboko emotivnoj vezi punoj ljubavi u kojoj nema mesta za preljubu

Kada se zaljube, zaljube se do kraja i uvek razmišljaju dugoročno, jer su u potrazi za osobom s kojom će da izgrade dom i osnuju porodicu. 

Za voljenu osobu spremni su da učine sve, ali očekuju isto i zauzvrat, jer su i sami željni pažnje, te vole kada im se ljubav dokazuje. 

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 29. JUL: VAGAMA dobre šanse da nađu ljubav, ŠKORPIONI će zadiviti mnoge!



Ono što takođe karakteriše osobe rođene u ovom horoskopskom znaku jeste to da neće da dopuste da bilo šta stane na put njihovoj ljubavi, te će da se potrude da reše svaki problem čim se pojavi. 

Foto: Shutterstock

Rakovi svoje partnere uvek stavljaju na prvo mesto, te su, kada je to potrebno, spremni neustrašivo da stanu na njihovu odbranu po svaku cenu. 

 

SUZANA IZ LESKOVCA SMISLILA BIZARAN BIZNIS: Preživljavam tako što prodajem svoje gaćice POHOTNIM MUŠKARCIMA!



Rakovi su pobornici vernosti, a još nekoliko znakova horoskopa nisu skloni prevari. U pitanju su još Bikovi, koji vole stabilnost i veoma su pouzdani, zatim Vage koje su rođeni borci za pravdu, ali i Device i Jarčevi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ne serite vise

pre 4 godine

Dokle cete da serendzate? Te rakovi su okrutne ubice, te rakovi "... SU NAJVERNIJI ZNAK! Za voljenu osobu spremni su da učine SVE ŠTO POŽELI!...: Ne kenjajte, ne prdite, ne pisajte vise.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija