• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

24.01.2020

11:07

BORA DRLJAČA KRITIČNO! Nakon operacije tromba u blizini SRCA, pevač na INTENZIVNOJ NEZI!

Estrada

BORA DRLJAČA KRITIČNO! Nakon operacije tromba u blizini SRCA, pevač na INTENZIVNOJ NEZI!

Podeli vest

Nakon što je u decembru prošle godine imao operaciju tumora na debelom crevu, a onda pre nešto više od nedelju dana završio u bolnici zbog tromba, pevač narodne muzike Bora Drljača, kako saznajemo, nalazi se na intenzivnoj nezi, a njegovo stanje je kritično

Naime, nakon operacije tromba koji se nalazio u blizini srca, Borini prijatelji otkrili su da je njegovo stanje stabilno, međutim sve se zakomplikovalo.

- Bora baš nema sreće. Sve ga je zadesilo u kratkom vremenskom periodu. Prvo je operisao tumor, pa tromb... Ne znam šta da kažem. Situacija nije uopšte naivna, a on je sada na intenzivnoj nezi. Svi se nadamo da će uspeti da se izvuče iz ovoga - rekao je naš izvor blizak pevaču za Pink.rs.

BORA NE SKIDA OSMEH SA LICA KADA JE ONA BLIZU NJEGA! 3 decenije mlađa devojka našeg poznatog folkera objavila fotografiju iz bolnice! (FOTO)

BORA DRLJAČA HITNO OPERISAN! Pevaču je prvo otkriven TUMOR, a sada se susreo sa NOVIM PROBLEMOM!

Kako bismo proverili ove navode, kontaktirali smo Borinu prijateljicu i saradnicu Svetlanu Tomić, koja je potvrdila naša saznanja.

Jeste, Bora je u bolnici. Trenutno je na intezivnoj nezi. Bas sam zabrinuta za njega. Nadam se da ce biti dobro i da će se stabilizovati. Ja i Andrija Bajic smo u kontaktu sa Borinim sinom i sa Borom. Bora je veliki borac i verujem da će izaći kao pobednik. Bitno je da je uz njega njegova porodica, familija i svi ljudi koji ga vole. Verujem da ćemo Bora i ja uskoro snimiti još jednu našu zajedničku pesmu, kao što je naš veliki hit ''Nagazna mina'' i da će se on uskoro vratiti na scenu - poručila je Borina prijateljica za Pink.rs.

Bori Drljači je nedavno UMRLA ŽENA,a sada ima DEVOJKU od 30 godina!

BORA DRLJAČA ZAVRŠIO U BOLNICI! Dugo je trpeo bolove, mislio je da će ga proći...

Podsetimo, Drljača se vrlo brzo posle prve operacije vratio na estradu i tada je na snimanju novogodišnjeg programa govorio o svom problemu.

- Skener je pokazao da postoji nešto na debelom crevu, onda sam otišao na dalja ispitivanja. Tada je utvrđeno da ima polip i još nešto sumnjivo, zbog čega je potrebna operacija. Sve je proteklo u najboljem redu i sada se dobro osećam - rekao je tada pevač, ni ne sluteći šta će ga zadesiti na samom početku 2020. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija