• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

15.06.2022

12:39

EVO ŠTA JEDE SEKA ALEKSIĆ! Pevačica otkrila kako je uspela sa smrša 8 kilograma - ovo je njena tajna!

Peđa Milosavljević

Estrada

EVO ŠTA JEDE SEKA ALEKSIĆ! Pevačica otkrila kako je uspela sa smrša 8 kilograma - ovo je njena tajna!

Podeli vest

Seka Aleksić uspela je da smrša tako što je prestala da jede 30 čokoladnih bananica dnevno!

Seka Aleksić je morala da oslabi zbog treće vantelesne oplodnje, na koju ide u septembru.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Seka Aleksić smršala zbog vantelesne oplodnje

- Smršala sam osam kilograma, a nisam se odrekla slatkiša! Nastavila sam da jedem krem bananice i proteinski sladoled, ali u daleko manjim količinama. Umesto trideset bananica dnevno, pojedem samo tri - kaže Aleksićeva i dodaje da je, pored toga što je jela manje slatkiša, morala da probuši i kašiku:

- Veljko se nudio da mi sprema zdrave obroke, ali ja sam rekla "ne". Lakše mi je bilo da ne jedem ništa. Uzimala sam jabuke, supice, potaže... To mi je teško palo, jer mnogo volim da jedem. Ceo život sam se krila po špajzevima i krišom jela. Dešavalo mi se da pojedem samo jedan obrok u toku dana i uveče čokoladnu bananicu.

Pevačica je rešila da se otarasi loših navika prvenstveno zbog zdravlja i trudnoće koju planira:

Foto: printscreen instagram

Seka Aleksić otkrila tajnu savršenog izgleda

- Pripremam se za vantelesnu, a doktorka mi je rekla: "Moraš da smršaš ako planiraš da zatrudniš." Zato sam povela računa o ishrani, pa ćemo videti šta će biti u septembru - priča Seka, koja tvrdi da bez obzira na to što ceo život kuburi sa kilogramima, nikada nije pomišljala da ide na smanjenje želuca:

- Imam i novca i vremena za to, ali mi je suludo da zbog 10-12 kila viška odem na operaciju koja je strašno opasna! Šta je ljudima s mozgom ako moraju da smanje želudac da ne bi jeli?! Prejedanje je psihički problem, koji se rešava u glavi.

ŠTA JEDE SEKA ALEKSIĆ

Doručak: Ovsena kaša
Užina: Krem bananica
Ručak: Orada i zelena salata
Večera: Potaž od povrća

Trik savet: Bitna je zdrava ishrana, a to nisu nikakve dijete već da budete umereni u svemu 
 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija