• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.09.2022

07:29

VENDI SE POSVAĐALA SA MAJOM NIKOLIĆ U PROGRAMU UŽIVO! Vukelićeva je potkačila pred kamerama, pevačica joj nije ostala dužna!

Printscreen You Tube

Estrada

VENDI SE POSVAĐALA SA MAJOM NIKOLIĆ U PROGRAMU UŽIVO! Vukelićeva je potkačila pred kamerama, pevačica joj nije ostala dužna!

Podeli vest

Maja Nikolić i Vesna Vukelić Vendi sinoć su gostovale u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića, a u jednom momentu su se posvađale pred kamerama

Maja je od Ognjena dobila zadatak da odgovari na set pitanja iz igrice "Intime kuglice", a prvo koje je izvukla bilo je da navede najprecenjeniju osobu sa estade.

- Najprecenjeniju... Pa, ja bih jedno 104 osobe navela... Nema smisla! Pa, recimo Mica Trofrtaljka - navela je Maja s namerom da nastavi, ali ju je Vendi prekinula:

- Mica Trofrtaljka koja nije živa - rekla je Vendi.

- Pa, to je osoba sa estrade, nema veze da li je živa ili nije - odgovorila joj je Nikolićeva.

Foto: Printscreen You Tube

Maja Nikolić i Vendi zaratile u emisiji

- Žena precenjena, još se nikad nije afirmisala na televiziji, žena postigla sve sa svojih deset prstiju... Majo, ideš linijom manjeg otpora, Mica Trofrtaljka nije živa i ne može da ti odgovori i kao to je tvoje mišljenje. Pričaj o aktuelnim pojavama - dobacila joj je Vukelićeva.

- Ja pričam o nekome ko po mom mišljenju nisu ni trebali da budu na estradi, zna se šta je estrada - rekla je Maja.

- Žena nije bila na estradi, nikad se nije ekranizovala! Živela u nekom selu pored Čačka, umrla tako što je muzla krave - istakla je Vendi.

- Je l' može onda Vendi da odgovori na pitanja umesto svih nas - upitala je Maja Amidžića.

- Ali ja moram da ti objasnim da ti bežiš od odgovora - dodala je Vesna.

- Nemoj molim te sa mnom u debatu, jer ja imam dovoljno mogućnosti da odgovorim sama - rekla je pevačica, na šta joj Vendi nije ćutala:

Foto: Printscreen You Tube

Vendi i Maja se posvađale u emisiji

- Prvo, ja sa tobom ne debatujem, debatuješ sama sa sobom. Drugo, odgovori pošteno - istakla je Vendi, sa čim se voditelj složio.

- Aktuelno ime na estadi, od pevača ili glumaca, jer u svakoj profesiji ih ima... Razmišljam, ima mnogo njih koji ne znaju ni da pevaju. Iz "Zadruge" bih rekla Jelena Golubović. Razmišljam sad ko je od pevača precenjen, jer ja ne pratim našu estradu, sem što se družim sa par ljudi, Kerber, Osvajači - priča Maja Nikolić.

- Opet pričaš o svemu, osim o ovome za šta si pitana - dobacila je Vesna Vukelić.

- Pa, evo, ne mogu da se setim, evo upravo razmišljam. Nisam se spremala. Ne znam šta bih rekla, ne poznajem ljude. Ne mogu da kažem za nekoga kad ne znam - istakla je Nikolićeva.

- Maja neće da se zamera, to je katastrofa. Ja bih rekla da sam dobila to pitanje - rekla je Vendi u emisiji "Amidži šou".

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 1 godinu

Kako nedavni vasar u sapcu vasar je danas na malu gospojinu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kinezi osvajaju svet, a nisu ratnici! Jednom nogom u 11. veku, a drugom u 23.
Fudbal

Kinezi osvajaju svet, a nisu ratnici! Jednom nogom u 11. veku, a drugom u 23.

Srpski fudbalski trener Aleksandar Janković bio je do skoro selektor fudbalske reprezentacije Kine i tim povodom je za vreme božnićnih praznika početkom godine pričao za Informer o Kini, tamošnjoj kulturi, gradovima, životu, Kinezima... Dolazak predsednika Narodne republike Kine Si Đinpinga bio je povod da ponovo objavimo razgovor sa Jankovićem.

08.05.2024

11:56

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)
Partizan

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Košarkaši Partizana juče su izgubili u Podgorici od Budućnosti sa 74:73, a mnogi su za poraz okrivili Aleksu Avramovića, koji je u poslednjem napadu promašio zicer za trijumf i plasman u finale. Aleksa možda jeste tragičar meča zbog tog poteza, ali treba istaći da su se izabranici Željka Obradovića tokom meča u barem šest situacija propisno obrukali pred košem domaćih, pošto su na neverovatan način promašivali maltene otvorene zicere.

08.05.2024

12:20

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05