• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Stojanov

20.11.2022

09:36

OSEĆALA SAM SE OČAJNO I NEMOĆNO, NE MOŽEŠ NEKOGA NA SILU DA NATERAŠ DA SE LEČI! Goca ispričala sve o problemima sa Marinkovićem!

Aleksandar Jovanović Cile, Marko Đoković

Estrada

OSEĆALA SAM SE OČAJNO I NEMOĆNO, NE MOŽEŠ NEKOGA NA SILU DA NATERAŠ DA SE LEČI! Goca ispričala sve o problemima sa Marinkovićem!

Podeli vest

Popularna pevačica i voditeljka Goca Tržan se pre više od deset godina razvela se od kontraverznog učesnika rijalitija Ivana Marinkovića, sa kojim ima ćerku Lenu koja je na mamu prava lepotica, a ima već 15 godina.

Naime, atraktivna plavuša je otkrila da je imala puno problema kada je bila u braku sa Marinkovićem, kao i da se svim silama trudila da mu pomogne, ali da nije uspela u tome pa je rešila da se povuče i da se posveti svom detetu. 

Foto: Youtube printscreeen/Blic TV

Goca Tržan

Goca Tržan je kao jedan od razloga razvoda navela to što Ivan nije želeo da odustane od poroka, stalno se kockao i voleo je da pije. 

- Sećam se, bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu, "ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš mi ćemo se razvesti". Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli, hvala Bogu - kazala je pevačica.

Foto: printscreen

Goca Tržan

- Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga. Žao mi je što je izabrao taj put, jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor . Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam- rekla je Goca.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ivan Marinković

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija