• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.07.2023

15:20

Zbog susreta Brene i Bobe pomerali su 250 ljudi, a onda se umešao Bata! Legendarni glumac napravio potez koji je sve promenio

Informer

Estrada

Zbog susreta Brene i Bobe pomerali su 250 ljudi, a onda se umešao Bata! Legendarni glumac napravio potez koji je sve promenio

Podeli vest

Ljubav Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića nadaleko je poznata, a saznalo se i kakvu je ulogu u njihovom upoznavanju imao legendani Velimir Bata Živojinović.

Brenina i Bobina svadba te davne 1991. godine je prozvana „svadbom veka“, a brojni mediji iz sveta su izveštavali sa ovog događaja.

Foto: prinstscreen

 

 

Pevačica je jednom prilikom u medijima ispričala kako je počela njihova ljubav, a mnogi su komentarisali da je njihova priča kao iz filma.

- Ja sam putovala puno i meni su prilazili uvek puno značajni ljudi. Moram da ispričam jednu anegdotu. Te godine smo snimali film „Hajde da se volimo“ drugi deo, pa smo snimali onu scenu sa Gidrom Bojanićem, gde snimamo pesmu „Udri Mujo“. Nikoga nije bilo tu osim „Slatkog greha“, kamermani, snimatelji, znači cela filmska ekipa. Kako pevam deo: „Udri, udri Mujo“, ja vidim kako neki lep, visok i zgodan markantan muškarac prolazi i tu se zadržava. Kada smo završili, ja pitam Raku Đokića: „Ko je bio tu taj visok i lep dečko?“, on mi kaže da je bezveze neko, da je došao na trening. Dobijamo novi raspored za tu filmsku ekipu, nas 250 se pomera i idemo da snimamo scene na Divčibarima. Tek kad je bila premijera filma, onda mi je Raka priznao i rekao da je to bio Boba Živojinović. Rekao je da je morao da prebaci sve, jer da smo se upoznali tu, da je pitanje da li bismo završili film - ispričala je Lepa Brena u jednoj emisiji.

Foto: Promo/Printscreen

 

 

Malo ko zna da je ceo proces upoznavanja na promociji filma pomalo ubrzao glumac Velimir Bata Živojinović.

Brena je jednom prilikom ispričala da je upravo glumac zaslužan za njenu sreću:

- Pokojni Bata Živojinović mi je rekao: „Znaš li ko je na promociji? Slobodan Boba Živojinović! Šta radiš ovde, idi tamo i pozdravi ga“. I ja sam kroz tu masu prošla i prišla mu rečenicom: „Šta si ti čekao do sada?'', zagrlila ga i poljubila. To nam je bio prvi susret -  kazala je Brena i dodala:

- Otišli smo na tvrđavu na večeru i tu smo se dogovorili na toj večeri da ćemo se viđati, družiti, mada smo znali da je to bio već spoj koji je bilo jako teško razdvojiti.

Brena i Boba iz braka imaju sinove Stefana i Viktora, dok teniser iz prvog braka ima sina Filipa koga je pevačica prihvatila kao svoje dete.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15