• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

02.11.2023

10:18

Porodila se kuma Jelene Karleuše! Život joj obeležilo ubistvo, nakon toga napustila Srbiju i sad uživa u sreći

Prntsceen/ivanakukric, ATA Images

Estrada

Porodila se kuma Jelene Karleuše! Život joj obeležilo ubistvo, nakon toga napustila Srbiju i sad uživa u sreći

Podeli vest

Pop diva Jelena Karleuša nije imala sreće u životu sa svojim kumstvima, te je s manekenkom Ivanom Kukrić koja joj je kumovala na venčanju sa Bojanom Karićem prekinula kontakt. Ivana se sada porodila, a nije poznato da li joj je Jelena čestitala s obzirom na to da je više ne prati na društvenoj mreži Instagram.

Ivana je, naime, svedočila Jeleni na venčanju sa Bojanom Karićem, nažalost brak se ubrzo nakon svadbenog veselja raspao, a po svemu sudeći, prekinulo se i kumstvo.

Foto: YouTube prntscreen

 

 

Pevačica manekenku nije pozvala na svoje drugo venčanje sa Duškom Tošićem, za kuma je birala dizajnera Darka Kostića, a dokaz da su svaku komunikaciju bivše drugarice i kume prekinule je i to što se ne prate na društvenim mrežama.

Foto: printscreen instagram

 

 

Spekuliše se da one danas nemaju apsolutno nikakav kontakt, žive na dva različita kontinenta, ipak kako su im profili javni, jedna drugoj mogu da zavire u živote bar nakratko, a da li to čine ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo.

Od raskida prijateljstva Jelena se dva puta ostvarila u ulozi majke, Ivana samo jednom, a nedavno je svet obavestila da se porodila i po drugi put.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric)

Kuma Jelene Karleuše u Los Anđelesu, gde godinama živi sa suprugom i ćerkom, na svet je donela još jednu princezu, čije fotografije je podelila sa pratiocima na Instagramu.

Podsetimo, Ivana se modelingom ozbiljno bavila. Radila je u Italiji, a onda se preselila u Ameriku. Sarađivala je sa najpoznatijim svetskim dizajnerima i modnim kućama, a čak je i "pozajmila" oči Hale Beri u reklami za maskaru. Ovde je pamte kao manekenku iz spota za pesmu "Zločin i kazna" Zdravka Čolića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric)

Takođe, osim po kumstvu i odnosu sa JK i svojim manekenkim uspesima, Kukrićka je bila interesantna javnosti i zbog njenog ljubavnog života. Bila je verena s Dragojem Trišićem, koji je ubijen ispred njegove zgrade u Žarkovu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija