• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs/D. I.

11.11.2023

17:27

"Čovek da bi uspeo mora prvenstveno da bude dobar" Profesor Sanje Vučić se oglasio i otkrio šta je pevačica uradila

Beta/informer

Estrada

"Čovek da bi uspeo mora prvenstveno da bude dobar" Profesor Sanje Vučić se oglasio i otkrio šta je pevačica uradila

Podeli vest

Sanja Vučić stiče sve veću popularnost, a njeni poznanici i profesor iz muzičke škole ispričao je kako je izgledao pevačicin i njegov prvi susret i zbog čega je njen uspeh bio sasvim očekivan.

Sanja je ovom vrstom umetnosti počela da se bavi veoma rano i završila je osnovnu i srednju muzičku školu u rodnom gradu Kruševcu. Pevala je u crkvenom horu i etno sastavu, a kasnije je talenat usavršila radeći sa nekoliko bendova. 

Foto: ATAIMAGES

 

 

- Ona je jedno dobro dete, onako kako je ja pamtim, ja sam joj ovde i predavao. Ona je bila na solo pevanju i bila je dobar učenik, da ne kažem jedan od najboljih, ali bila je dosta dobar učenik. Ja sam mislio da će ona da upiše solo pevanje, mislim da je čak i polagala, svi smo bili ubeđeni jer sad kada vratim misli, sećam je se kao devojčice koja se nije plašila, koja je učestvovala na svim našim koncertima, koja je učestvovala na svim koncertima koje je i zahtevao grad Kruševac. Nije se plašila, dobro je pevala, čak je i glumila na svim svojim nastupima tako da je donosila ozbiljnu muziku koju je interpetirala u celom jednom paketu. Sećam se sad, prvi susret sa njom, da je jednom učeniku pomogla nešto, ne znam da li neki novac nije poneo za nešto, ona se prva javila i izašla mu u susret. Eto, to su moje misli koje prvo pamtim da je pomogla svom drugu. Čovek da bi nešto uspeo mora da bude i dobar čovek, prvenstveno to je moje mišljenje - kaže Sanjin profesor iz muzičke škole Aleksandar Todorović.

Na nastupima je, kaže profesor bila srećna, njoj je to išlo lako i nikada nije imala tremu.

- Kasnije je ona volela muziku, stvarno je radila na tome, a da li će neko uspeti u nečem, to zavisi od mnogo faktora, znate. Tako da su se verovatno njoj kockice poklopile i eto vidite... Ali mogu da kažem da se videlo da u tim nastupima, ovo sad vam kažem to je prosto išlo kao voda, nije se plašla. Bila je srećna na tim nastupima. Nije se plašila od scene, volela je publiku - ističe profesor.

Foto: ATA Images

 

 

Profesor je za emisiju pričao i o tome kako je talenat nasledila verovatno od majke, koju je takođe imao priliku da upozna, a imao je i lepe želje za Sanju.

- Ja kažem svim ljudima, evo, na kraju, da imaju dve stvari, kad se opraštamo od njih kad završavaju četvrtu godinu srednje škole, imaju dve stvari u životu, šta će da završe od fakulteta i gde će da rade i drugo je kako će da se udaju. Jer je to važno. Pa joj želim da se dobro uda - ističe sa osmehom profesor Aleksandar i dodaje:

- Ja sam ponosan na svakog našeg učenika koji uspe. Tako da Sanja je jedan od tih učenika i stvarno, eto, voleo bih i da se vidimo i da poseti školu.

Foto: ATAIMAGES

 

 

O Sanjinom talentu nam je pričala i jedna njena sugrađanka koja je imala priliku da sa njom bude od samog početka kada još nije ni znala da će imati ovako uspešnu karijeru kakvu ima danas.

- Sanja Vučić je rasla uz mene, uz naše festivale kulturnog centra, rasla je radeći sa nama u Domu omladine, a poznajmo se i privatno. Sanja je jedna divna osoba, sećam se odlaska na jedan sajam kad je krenula da peva operu, to je bilo fascinantno u jednom autobusu. Sanja je divna žena, divna mlada osoba, s druge stane poznajem i roditelje, znam čime se i bave. Poznajem i jedne i druge i prosto je rasla uz nas, uz mene, kao moju ličnost i kroz profesiju, naravno da smo ponosni na nju - kaže Sanjina sugrađanka i dodaje:

- Jedno vreme čak sam i bila njena tetka, nije važno kojim povodom tako da uvek dete dođe, priđe. Inače, moram da kažem da nije ona jedina. Deca koji su nešto uradila u svetu umetnosti, kulture, muzike, uglavnom ne zaboravljaju i ja sam osoba koja inače moje đake uči da nikad ne zaboravaju odakle su došli.

O tome koliko se Sanja promenila u odnosu na devojčicu koju ona poznaje sugrađanka kaže:

- Malo se vizualno promenila, što je normalno, naravno sve je to trend, trenutak, posao diktira, ali sa druge strane, ona je neko ko je jednako dobar i kada peva izvornu muziku, neko ko peva narodnu muziku, ali pravu narodnu muziku, neko ko peva džez, pop, opersku ariju. Ona je nepogrešiva. A drugo i njen nastup, potrebno je da ima i nastup, ali i mlada je i lepa žena i treba da pokaže to što ima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija