• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Z.A.

05.12.2023

14:34

Sanja Vučić otkrila: Nemam nameru da se udam, gradim karijeru! (VIDEO)

Zoran Sinko

Estrada

Sanja Vučić otkrila: Nemam nameru da se udam, gradim karijeru! (VIDEO)

Podeli vest

Želje za sledeću godinu su mi da mi pre svega prođu dobro pesme i da napravim koncert na Ušću

Pevačica Sanja Vučić koja je zablistala na snimanju novogodišnjeg programa RTS odgovorila je na brojna pitanja novinara, a za početak se osvrnula na izbor garderobe, pa je odmah u sve umešala i svog dečka:
- Jako sam neodlučna kada je u pitanju izbor garderobe, ali uvek se fokusiram da bude što jednostavnije i meni prijatno, tako da ne trošim previše vremena na to. Dečko mi pomaže prilikom izbora odevnih kombinacija, uglavnom kao kritičar, ali retko kada ga poslušam - ispričala je ona.

Foto: Zoran Sinko

 

Popularna pevačica je nedavno izbacila i album, pa je ova godina za nju svakako posebna.

- Za mene je 2023. godina bila jako berićetna, posebno što se tiče mog albuma koji je skoro izašao, i moje celokupno delovanje kao solo artiste na estradi mi je bilo jako zanimljivo, ali i dosta teško. Svakako da je ova godina bila divna i nadam se da će sledeća biti još bolja. Želje za sledeću godinu su mi da mi pre svega pesme prođu dobro i da napravim koncert na Ušću. Šalim se, ali svakako sreće, zdravlja i ljubavi nikada ne manjka - rekla je vidno raspoložena Sanja.

Foto: Zoran Sinko

 

Ipak, iako sa karijerom planira da ide samo napred, neke druge stvari će malo sačekati.

- Nemam još nameru da se udajem, sada sam samo karijerista. Mnogo je zahtevno da u isto vreme balansiraš karijeru i privatan život, ali kada je dobra organizacija, sve može da se postigne. Naravno da se nema energije za sve, ali kada imate nekoga ko vam je i podrška u tom vašem putu, onda zna da bude jednostavnije. Zahtevno jeste, ali ne može privatni život da trpi zbog posla. Okružena sam ljudima koji imaju razumevanja za moj posao i niko mi ne zamera, svi imaju ideju šta radim i kako funkcioniše taj svet - iskrena je Sanja.

 

DECU BLOKIRAM, ALI NE I UDVARAČE

Sanja je ispričala i da često ima problem koji vrlo jednostavno rešava:

- Dosta dece ima moj broj telefona i stalno me zivkaju, zbog čega ih stalno blokiram. Žao mi je, deco, ali stvarno ne mogu da pričam sa vama po ceo dan. Udvarače ne blokiram, jer ih nemam. Otkako se zna da sam zauzeta, muškarci su vrlo odgovorni prema mojoj vezi i niko me ne smara. I dalje me niko ne muva - ispričala je pevačica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija