• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/I.G.

17.01.2024

19:22

Mina Kostić potresena nakon premijere filma "Nedelja": Boli me što su Džeja stalno tukli

Printscreen You Tube/AmiG Show

Estrada

Mina Kostić potresena nakon premijere filma "Nedelja": Boli me što su Džeja stalno tukli

Podeli vest

Pevačica je za Informer prokomentarisala film, ali je pričala i o svom prijatelju Džeju koji joj i danas nedostaje.

Pevačica Mina Kostić prisustvovala je sinoć premijeri filma "Nedelja" koji je rađen kao životna priča istaknutog pevača narodne muzike, Džeja Ramadanovskog, koji, usled zastoja srca, preminuo šestog decembra 2020. godine.

Mina je za Informer odmah rekla da je sve u filmu verodostojno i naglasila je da je zadovoljna glumačkom ekipom, koja je, kako kaže, sjajna. Istakla je i da joj Džej mnogo nedostaje, kao i to da joj je njegova boja glasa stalno u glavi.

Foto: Printscreen You Tube/AmiG Show

 

Iako je, pre nepune tri godine, snimljen film i s motivima iz života još jednog velikog umetnika - Tome Zdravkovića, Mina ipak smatra da je njih dvojicu teško porediti:
- Oni su bili boemi i imali su tužne životne priče, Džej je imao baš teško detinjstvo - kaže Mina i ističe da su je najviše potresle scene u kojima Džej dobija batine:
- Svaki put je dobijao batine, to me je baš pogodilo. Danas se isto dešava sa decom iz doma. Džej je stalno bez razloga dobijao batine, to me najviše boli - kaže Kostićeva, koja smatra da je legenda Dorćola istovremeno bio i srećan i nesrećan čovek i kaže da će ga pamtiti po njegovoj dobroti i emociji:
- Toliko je bio dobar i veseo, nisam nikada upoznala osobu poput njega.

Foto: ATAIMAGES

 

Pesmu "Za kraj" za potrebe filma otpevala je Ceca Ražnatović, a Mina kaže da nije uvređena što je nije otpevala ona i da je zahvalna i srećna što je imala prijatelja kao što je Džej:
- Zvao me je sestro, šta dalje pričati?
Mina je imala i sve same pohvale na račun glume poznatog densera Huse Alijevića:
- Odlično je odglumio od početka do kraja, sve mi se svidelo. Drago mi je što se vratio na scenu jer to zaslužuje - smatra Kostićeva i dodaje da joj njena i Džejova duetska pesma "Slavija" i dalje mnogo znači:
- Znači mi i pesma i to što je ona i dalje veliki hit i što se peva. Volela sam ga i kao dete, njegova boja glasa me je uvek mamila. Znam sve Džejove pesme napamet, a znala sam i ceo repertoar po redu koji je izvodio na nastupima - zaključuje pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija