• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

20.01.2024

22:31

"Meni je sve to bilo zanimljivo": Nući se osvrnuo na medijski rat sa Karleušom, ovako sada komentariše njihov sukob

Informer

Estrada

"Meni je sve to bilo zanimljivo": Nući se osvrnuo na medijski rat sa Karleušom, ovako sada komentariše njihov sukob

Podeli vest

Sukob Karleuše i Nućija bila je glavna tema medija svojevremeno, a sad se reper osvrnuo na celokupnu situaciju i kratko prokomentarisao.

Igor Panić poznatiji kao Nući, svojevremeno je ušao u sukob sa pevačicom Jelenom Karleušom

Naime, njih dvoje su se prepucavali preko društvenih mreža, a reper je sada progovorio o svađi sa Karleušom. 

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

- Ja se s Jelenom nisam svađao. Meni je sve to bilo zanimljivo. Nisam ni ogorčen ni ljut, samo mi je bilo zabavno - rekao je on. 

Igor je zatim progovorio o svojim kolegama sa muzičke scene i otkrio sa kime se sve druži i privatno. 

- Ako ne računam "Generaciju Zed", jer meni je to kao porodica, ne gledam ih kao kolege, generalno sam dobar sa svima. Sa Reljom, Cvijom, Sanjom Vučić, dobar sam i sa Severinom, Devitom, stvarno sam sa svima super - ispričao je on. 

Ceca Ražnatović bila je gost na koncertu koji su Nući i Vojaž održali u Beogradu u oktobru prošle godine. Igor je sada priznao da mu podrška Ražnatovićke mnogo znači. 

Foto: Miloš Rafailović

 

- U današnje vreme se svi nešto delimo, sve je nekako ovaj sa ovim i onaj sa onim. Ne znam čemu to. Lepo je kad se ljudi podržavaju, kolege uvek treba da budu tu da pomognu. Meni je bila ogromna čast što je, eto, to bila Ceca. Nakon koncerta sam joj poslao poruku i zahvalio se - rekao je on za "Kurir". 

Podsetimo, sukob između Jelene i Nućija započeo je nakon što je Karleuša u jednoj emisiji isprozivala mladog umetnika. 

- Na primer neki Lil Miks ili Pil, Lil Piks, neki novi izvođač ima milijardu pregleda i na Jutjubu, Spotifaju i gazi neku Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sledeće godine taj Lil Piks, Nući, Ćući ne postoji - kazala je Jelena, a ovo je Nućiju izuzetno zasmetalo, te joj je napisao:

Foto: Informer

 

- Šta njake ova Karli? - zapitao se reper.

Nućiju je Karleuša odmah odgovorila na svom Instagram profilu. 

- Ova Karli (velikim slovima treba da pišeš moje ime, indijancu) "njake" po tebi što ne možeš da prodaš 100 karata za koncert. Trajaćeš do isteka ovog storija, a komentarišeš mene. Da nije malog Vojaža, bila bih još konkretnija, nego mi je mali simpa. Idi deli karte po školama, radi za 100 evra koje ti kao robu daju menadžeri - napisala je Jelena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija