• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D.S.

09.02.2024

12:46

"Gre'ota što nosi takav teret": Đorđa Davida komšije ne viđaju otkako je usmrtio ženu, evo kakvo mišljenje imaju o njemu

Miloš Rafailović

Estrada

"Gre'ota što nosi takav teret": Đorđa Davida komšije ne viđaju otkako je usmrtio ženu, evo kakvo mišljenje imaju o njemu

Podeli vest

Roker Đorde David nedavno se našao u centru pažnje javnosti, kada je u Severnoj Makedoniji imao saobraćajnu nesreću u kojoj je usmrtio ženu.

Nakon što se vratio u Srbiju, komšiluk ga nije viđao nekoliko dana, a pojedini nisu ni znali šta se pevaču dogodilo. Komšije su za sa osmehom govorile o Đorđu i otkrile kako izgleda njegova dnevna rutina.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Znamo Đoleta, dolazi stalno u naš salon, čovek je ozbiljan car. Sve najbolje o njemu imam da kažem. Nismo ga videli otkako se desila nesreća u Makedoniji - rekla je radnica iz salona lepote gde pevač stalno ide.

Jedna komšinica poznaje pevača iz viđenja.

- Uvek je nasmejan i stalno se zeza sa svima. Tužno je ovo što mu se desilo. Nadam se da će mu vremenom biti lakše da živi sa tim - istakla je, a jedna baka je rekla:

- Pravi momak! Za mene je on momak. Čula sam na televiziji šta se dogodilo i tako me je neka tuga obuzela. Greota što će takav teret poneti. Hvala bogu, Đole je veoma jak i pozitivnog duha, ima divnu porodicu i verujem da će i uz njihovu pomoć uspeti da prevaziđe celu situaciju.

U obližnjoj radnji kažu da kod njih ne dolazi, ali da je njegova majka stalno tu pazarila za kuću, naviknuta na lokalni dućan.

- Retko ga vidam. Ne dolazi nikada u radnju. Ranije je i izlazio, a onda mu je majka bila lošeg zdravlja, pa se slabije kretao po komšiluku. Majka mu je divna žena, znam da je bila u godinama, ne znam kako je sada... - rekla je žena iz obližnje radnje i dodala:

- Žena mu ne živi ovde, ali je viđamo. Dođe sa ćerkom. Otkada se desila nesreća dolaze češće.

Podsetimo, Đorđe David je naleteo na ženu, koja je šetala auto-putem i usmrtio je. Navodno je prvo došlo do sudara dva automobila, kumanovskih registracija i skopskih registarskih oznaka. Kako se ističe u saopštenju, do tog sudara je došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija