• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.Č.

07.03.2024

23:59

"Godinu dana sam se lečila od alkohola!" Nadežda Biljić u emisiji "Estradanje" iskreno o borbi sa porokom: "Nisam znala za meru!" (VIDEO)

Tanja Andric

Estrada

"Godinu dana sam se lečila od alkohola!" Nadežda Biljić u emisiji "Estradanje" iskreno o borbi sa porokom: "Nisam znala za meru!" (VIDEO)

Podeli vest

Nadežda Biljić je ispričala da joj je porodica bila najveća podrška u najtežim momentima, kao i da je godinu dana išla na psihoterapiju kako bi se izlečila od poroka.

Godinu dana sam se lečila od alkoholizma, iskreno kaže Nadežda Biljić. Jedna od najpoznatijih učesnica rijalitija, a po primarnom zanimanju pevačica, gostovala je na Informer televiziji u emisiji ESTRADAnje i s autorom i voditeljem Milijem Čolićem iskreno razgovarala o profesionalnom i privatnom životu.

Foto: Tanja Andric

 

U ispovednom intervjuu Nadežda je ispričala sve o svom velikom poroku i objasnila kako je uz stručnu pomoć stavila tačku na alkohol i opijanje.

Ne umem da pijem

- Pre pevanja sam se bavila odbojkom, ali me sport nije preterano interesovao. Više mi je prijala kafana nego teren - duhovito počinje Biljićeva i dodaje da nije umela da se kontroliše:

- Ja ne umem da pijem i jednostavno nisam znala za meru. Nikada nisam bila pijana, ali kada sednem i počnem, uvek bih "prepila"... Podršku sam imala od porodice i zajedno smo išli na psihoterapiju dobrih godinu dana. Ispostavilo se da nije bio problem samo u alkoholu, već da sam ja vrlo anksiozna i plašljiva, iako ponekad delujem sasvim drugačije. Žestoko piće je sada iza mene i već pet godina nisam popila nijednu kap alkohola!

Foto: Tanja Andric

 
Prava ljubav

Iako s manekenom Tomom Panićem nije u formalnom braku, Nadežda ga zove svojim suprugom, a pored toga on je i njen menadžer. Popularna pevačica, koja je svog životnog saputnika upoznala u rijalitiju, kaže da nije verovala da će s njim imati ljubav i dete.

- Bila sam ubeđena da se neću udati i da neću imati dete. Prevrtala sam očima kada sam prvi put videla Tomu. Rekla sam Zorici Marković da s takvim ne bih bila ni dva minuta. Posle me je zaveo, a možda i ja njega - kroz smeh kaže Biljićeva i naglašava da je njihov odnos postao prava ljubav:

Foto: Tanja Andric

 

- Kod mene i Tome je u pitanju čista i prava ljubav, a smatram da je temelj braka i veze iskreno prijateljstvo. Naravno da je tu važna i strast i ja ću se kao žena truditi da ona nikada ne iščezne iz našeg odnosa.

U rijaliti bih ušla samo da pevam

Nadežda Biljić se osvrnula i na svoje učešće u rijaliti programu "Zadruga" i progovorila o novcu koji je tamo zaradila, ali i o mogućnosti da se ponovo pojavi u ovom TV formatu.
- O honoraru ne mogu da govorim, ali u mom slučaju novac koji sam tamo zaradila nije bio reprezentativan. U rijaliti bih ponovo ušla samo utorkom uveče da tamo pevam - kaže pevačica, koja će uskoro izdati svoj prvi muzički album.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija