• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.02.2024

09:02

"Nakon poslednje svadbe...": Ana Sević prokomentarisala odnos sa Darkom Lazićem, evo šta mu je rekla na dan venčanja

ATAIMAGES

Estrada

"Nakon poslednje svadbe...": Ana Sević prokomentarisala odnos sa Darkom Lazićem, evo šta mu je rekla na dan venčanja

Podeli vest

Pevačica Ana Sević je sinoć gostovala u emisiji "Amidži šou" u kojoj je između ostalog govorila i o odnosu sa bivšim suprugom, Darkom Lazićem.

Darko i Ana imaju ćerku Lorenu, a njihov razvod je iznenadio i razočarao njihove brojne fanove.

Nakon braka, ostali su u sjajnim odnosima, a pevačica mu je čak u pratnji sadašnjeg supruga bila gost na svadbi.

Njen dolazak je šokirao javnost, ali ona kaže da je njoj bilo potpuno normalno da sa bivšim mužem proslavi njegovo venčanje.

- Meni nije šokantno to što sam ja išla kod Darka na svadbu. Mi smo pre našeg braka i veze bili drugovi. Rekla sam mu da bih mu uvek došla na svadbu, ali nakon ove ne dolazi u obzir više, dovoljno je, to mu je što mu je. Nadam se da se više neće ženiti. Kad je nešto gotovo emotivno apsolutno može da se nastavi i ovako - kazala je Ana.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Zatim je otkrila kako joj teku snimajući dani u ''Zvezdama Granda.''

- Možda se Sanja i ranije vrati, to se nikad ne zna. Nemam omiljenog člana žirija. Volela bih da gledaoci vide kako snimanja izgledaju, jer se mi stalno smejemo. Zaista mi je jako lepo - istakla je Ana.

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija