• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir/M.B.

28.02.2024

20:02

Skandal! Još jedna žena tvrdi da joj Halid Muslimović duguje novac: "Pozajmila sam mu 11 hiljada franaka, a sin mi je bolovao od raka!"

Printscreen Instagram, Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Skandal! Još jedna žena tvrdi da joj Halid Muslimović duguje novac: "Pozajmila sam mu 11 hiljada franaka, a sin mi je bolovao od raka!"

Podeli vest

Nakon što je Halida Muslimovića bivša ljubavnica optužila da joj nije vratio dug od 90.000 evra, pojavila se još jedna žena iz Švajcarske koja tvrdi da je pevač i njoj dužan novac.

Pevač narodne muzike Halid Muslimović je juče nastavio suđenje sa Sonjom Bašić iz Austrije, koja tvrdi da joj je "plavi čuperak" ostao dužan 90.000 evra i to bez kamate.

Tokom suđenja između bivših ljubavnika pale su teške reči, a sada se pojavila još jedna žena koja živi u Švajcarskoj, te otkrila da je pevaču pre 15 godina pozajmila 11.000 franaka koje joj nikada nije vratio.

Foto: ATA Images

 

M.N. je postala peta osoba koja je iznela optužbe na Halidov račun, a pre nje su to uradili Sonja Bašić, Erko Elezović, Aza Hanzić i Mira Ponjiger.

- Najpre želim da kažem da ne želim da koristim svoje ime i prezime ovako javno jer Halid nije vredan da svoju porodicu dovodim u neprijatnu situaciju. Javljam vam se jer sam pratila slučaj Sonje Bašić i njene probleme sa Muslimovićem oko dugovanja novca. Naravno da joj sve verujem - počinje priču ona i nastavlja:

Foto: ATAIMAGES

 

- Moj sin je pre 16 godina imao težak oblik kancera. Halida poznajem više od 30 godina. Kad je počeo rat, otišla sam u Švajcarsku. Imala sam tetku u Sanskom Mostu, a Halid je živeo u Prijedoru, pa sam ga poznavala prijateljski, to naglašavam. Iznenada kada je pre 15 godina dolazio u Švajcarsku mi se javio. Ja sam mu rekla: "Vrlo rado se možemo videti, Halide. Imamo dosta tema za razgovor." Čim smo se našli, on je počeo priču da je u finansijskim problemima, da je upao u kredit i pitao me je da li ja mogu da mu pomognem - govori M.N. i dodaje:

- S obzirom na to da je moj sin tad bio teško bolestan i da su i meni mnogi pomogli finansijski, odlučila sam da mu pozajmim novac. Prva cifra je bila 2.000 franaka, s dogovorom da mi on to vrati. Nikada nisam sumnjala da mi neće vratiti pozajmicu, verovala sam mu. Tad mu je majka bila bolesna, a on mi se kleo u majku da će mi vratiti novac. Posle toga mi se javljao i govorio mi da još čeka da mu vrate neki novac, pa mi je posle toga tražio nove pozajmice i ja sam mu dala još tri puta po 3.000 franaka.

Foto: ATA Images

 

M.N. je želela da pomogne Muslimoviću, ne sluteći da joj novac nikada neće biti vraćen:

- Kad sad slušam priče drugih žrtava, za sebe bih rekla da sam bila glupa, ali morate da shvatite da ja živim u sistemu koji dobro funkcioniše i kad se neko kune, a kleo se u majku i decu, onda sam razmišljala da je Bog meni pomogao u teškoj situaciji, zašto ne bih i ja njemu kad je u problemu. U međuvremenu sam ga mnogo puta zvala da mi vrati novac, ali je on uvek smišljao neke izgovore, a kad sam videla Sonjinu priču tad sam mu rekla da treba da ga bude sramota što to radi i drugim ljudima - rekla nam je ona, te dodala da je novac tražila i od njegove žene, a sudeći da odgovora nije bilo, odlučila je da odustane i da ih blokira:

- Blokirala sam ga. Pre toga sam pisala i njegovoj ženi Adelisi Hodžić i tražila da mi vrate novac jer je ona bila upućena u celu priču. Znala je da mi je dete bilo teško bolesno. Pisala sam i njegovoj deci misleći da će makar oni biti razumni, ali ništa ni od toga. Kasnije me je Adelisa zvala, ali nisam htela da joj se javim, jer nemam šta da pričam sa prevarantima - zaključila je M.N za Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zorja Pajić sumirala utiske posle nastupa, pa otkrila da se čula sa JK (VIDEO)
Estrada

Zorja Pajić sumirala utiske posle nastupa, pa otkrila da se čula sa JK (VIDEO)

U toku je prvo polufinalno veče festivala "Pesma za Evroviziju", gde se predstavilo 14 izvođača od koji će njih osmoro, glasovima publike i žirija, otići u finale 02. marta. Pesma koja je od samog starta privukla veliku pažnju jeste numera koju izvodi Zorica Pajić, poznatija kao Zorja, te je nakon nastupa otkrila kakvi su njeni utisci.

27.02.2024

23:48

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija