• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

06.03.2024

08:55

Breskvicu pitali da li bi pre popila kafu s Marijom ili sa Sajsi MC? Mlada pevačica iznenadila odgovorom

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Breskvicu pitali da li bi pre popila kafu s Marijom ili sa Sajsi MC? Mlada pevačica iznenadila odgovorom

Podeli vest

Anđela Ignjatović priznala s kojom od dve članice žirija bi sela na piće

Anđela Ignjatović Breskvica sinoć je bila gost u "Amidži Šou" gde je otvoreno govorila o svim dešavanjima na "Pesmi za Evroviziju" gde je "za dlaku" izgubila od Teya Dore, a sve zbog pojedinih članova žirija koji joj nisu dali bodove.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

Velika polemika vodila se ovih dana, posebno jer je Breskvici u finalu Sajsi MC dala nula poena, dok joj je Marija Šerifović dala četiri. Ona je sinoć otvoreno priznala s kojom od ove dve muzičarke bi pre popila kafu i time iznenadila gledaoce.

Breskvica je dobila pitanje: "Da li bi radije popila kafu sa Marijom Šerifović ili Sajsi MC".

Foto: ATA Images

 

 

- Sa Marijom, zato što mislim da ona može ipak da mi da neki savet o pevanju - rekla je Anđela i napravila kiseli osmeh.

U studiju je nastao muk, a zatim je neko dobacio: "Auuu".

Foto: Printscreen/X

 

 

O navodima da je "Gnezdo orlovo" nacionalistička pesma

- Nije nacionalistička pesma. Pesma je nastala u studiju Generacije Zed, kao i većina mojih pesama. Jedan dan me je Heni pozvao, rekao: "Imam jednu pesmu koju niko ne želi, ali pretpostavljam da je ti želiš". Otišla sam u studio, pustili su mi pesmu, međutim tada je zvučala totalno drugačije nego sada. Bila je brža, drugačija. Dopala mi se na prvu, ali nisam znala šta da radim sa njom, šta bih ja sa takvom pesmom. Rekla sam da ostave sa strane, pa ćemo videti - rekla je ona i dodala:

- Nazvao me je nakon par dana ponovo, rekao:"Molim te, dođi u studio", pustili su mi verziju kakva je i danas. Samo smo se pogledali i rekli:"To je to, Evrovizija", tako je krenulo sve, desetak dana pre isteka vremena za prijavu. Volim da kažem - ko kako razume pesmu, njegova je stvar. Ja sam razumela na svoj način, tekstopisac na svoj. Čula sam da je jedna žena rekla da je u toj pesmi čula svog oca, tako da, eto, neko je i na taj način razumeo. Ko kako želi da je razume, takva je. To je lepota muzike i tekstova, generalno. Ne znam kako je počela ta priča, iskreno, s obzirom na to da ja nisam takva, prvo, mislim da su me ljudi dovoljno upoznali do sada. Svi vide da volim sve i svakoga, da poštujem sve i svakoga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kinezi osvajaju svet, a nisu ratnici! Jednom nogom u 11. veku, a drugom u 23.
Fudbal

Kinezi osvajaju svet, a nisu ratnici! Jednom nogom u 11. veku, a drugom u 23.

Srpski fudbalski trener Aleksandar Janković bio je do skoro selektor fudbalske reprezentacije Kine i tim povodom je za vreme božnićnih praznika početkom godine pričao za Informer o Kini, tamošnjoj kulturi, gradovima, životu, Kinezima... Dolazak predsednika Narodne republike Kine Si Đinpinga bio je povod da ponovo objavimo razgovor sa Jankovićem.

08.05.2024

11:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05