• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

24.03.2024

08:43

"Sa tim stavom nije ti mesto ovde": Žestoka svađa u emisiji, Saša Popović zagrmeo na takmičara: "Sada si jako bezobrazan"

Youtube printscreen

Estrada

"Sa tim stavom nije ti mesto ovde": Žestoka svađa u emisiji, Saša Popović zagrmeo na takmičara: "Sada si jako bezobrazan"

Podeli vest

U jučerašnjoj epizodi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" došlo je do žestokog okršaja između takmičara i Saše Popovića.

Nastao je haos nakon nastupa Bobana Lazovića, on je uleteo u klinč sa članovima žirija. Marija Šerifović je prva dobila reč, a u svom komentaru pokušala je da objasni šta je sve nedostajalo u pevanju da Miki i Bole budu bolji nego u ranijim pojavljivanjima.

- Ja sam Mikiju dana glas, ali želim da pojasnim. On je na kraju glasanja imao tri glasa, a po mom mišljenju on je bolji pevač od kandidata broj dva. Zbog toga moja ruka kreće i njemu daje glas – rekla je Marija, a takmičar Lazić joj je odgovorio:

Foto: Youtube printscreeen

 

- To je onda bilo za tri glasa, moje pevanje večeras. Mislim da nisam bio falš, a kandidati da ih ne pominjem sad sa falšom dobijaju po pet glasova. Ne volim da se raspravljam i svi mi to zameraju, ali ja dođem kući i gledam emisiju gde otpevam "Rano je za tugu" i dobijem četiri glasa i onda dođe šest takmičara i otpevaju celu drugu pesmu falš i dobiju po pet ili šest glasova. Onda mislim da ne treba da budem ovde gde sam sad.

Foto: printscreen

 

Kako bi prekinuo ovu diskusiju, uključio se i Popović koji je još jednom pojasnio šta treba da ima jedan pevač da bi postao zvezda.

- Morate da shvatite da nisu falševi merilo da li će neko dobiti tri ili četiri glasa. Bobane, moraš da shvatiš da sam napravio sto zvezda, nadam se da ti je to jasno. Dolazio si na audicije kao mlad, pevao si falš i svakako. Jedne godine te nisam pustio, pa sam te pustio, pa si napredovao. Ovo je sedmo kolo. Ja kad biram tačno znam. Ovo radim dvadeset godina, razmišljam kao producent i gledam da li neko može kasnije nešto da napravi. Možda je i slabije pevao. Pevanje je najbitnije, ali nije sve u pevanju – rekao je Popović.

Boban je zatim izneo još jedan svoj stav koji je žestoko pogodio Sašu Popovića.

Foto: printscreen

 

- Mislim da moje postojanje na ovoj sceni gubi smisao – dodao je Bole, ali je dobio žestok odgovor od Popovića.

- Kako gubi smisao, sad si bezobrazan. Kako možeš ovako nešto da kažeš? Ti si sada ušao u neke odluke žirija, ako oni nemaju kredibilitet onda nemoj da se takmičiš. Ovo stvarno ne razumem, sad si ispao bezobrazan i mislim da sa tim stavom i nije ti mesto tu. Ako misliš da ti nije mesto tu, onda ne znam šta - rekao je Popović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija