• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs/D. I.

27.03.2024

09:29

Toni novu devojku upoznao sa Anom Nikolić? Pevačica bliska s Draganom, a evo gde je sedela s njenom suparnicom

ATA Images

Estrada

Toni novu devojku upoznao sa Anom Nikolić? Pevačica bliska s Draganom, a evo gde je sedela s njenom suparnicom

Podeli vest

Dragana Mirković odlučila je da objavi saopštenje u kojem je javnost obavestila da se razvela od supruga Tonija Bijelića, nakon čega su otkrivene sve tajne poznatog para

Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode, a kako se spekuliše razlog je 15 godina mlađa ljubavnica poznatog biznismena za koju se sada spekuliše da ju je upoznao čak i sa Anom Nikolić.

Foto: ATAIMAGES

 

Toni je novu partnerku sa Anom upoznao u Hrvatskoj gde su se pevačica i oni sreli:

- Oni su bili u jednom mestu na primorju i to sa Anom i još jednom osobom. Toni uopšte nije krio da ima novu žensku osobu u životu i da je zaljubljen. Ne znam samo da li Dragana zna za to, mislim na to druženje i susret, jer je Ana u dobrim odnosima sa njom i prethodno joj je bila i na koncertu u Areni, 16. februara - ispričao je dobnro obavešten izvor.

Foto: Informer

 

 

Kako se spekuliše, Dragana i Toni mesecima nisu živeli na istoj adresi, a prema tvrdnji naših sagovornika uspešni biznismen je uveliko započeo život sa drugom ženom.

- Oni žive u dva mesta... (gradovi poznati redakciji) Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno - rekao je naš izvor.

Podsetimo, Dragana je sledećim saopštenjem obavestila javnost da se razvodi od Tonija sa kojim je dobila dvoje dece - ćerku Manuelu i sina Marka:

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak - napisala je Dragana i dodala:

Foto: Pedja Milosavljević

 

 

- Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - zaključila je Mirkovićeva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija