• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

08.09.2020

07:30

EKSKLUZIVNO! Kija ULAZI U "ZADRUGU 4"! Već je UZELA KAPARU, a ostatak HONORARA dobija pred ulazak! AUUU KOJA SVOTA NOVCA!

Rijaliti

EKSKLUZIVNO! Kija ULAZI U "ZADRUGU 4"! Već je UZELA KAPARU, a ostatak HONORARA dobija pred ulazak! AUUU KOJA SVOTA NOVCA!

Podeli vest

Kija je sigurna da će Nadicu svi da napadaju i zato želi da uđe kasnije, kada sazna prljave tajne ostalih učesnika

Kija Kockar se vraća u "Zadrugu", ekskluzivno saznaje Informer! Pobednica prve sezone pristala je da se ponovo takmiči u rijalitiju, u koji je preksinoć ušla njena majka Nadica Zeljković.
Kijin ulazak dogovoren je za kraj decembra.

- Kiju su i prošle godine zvali u "Zadrugu", ali tad nije htela da uđe zbog brojnih nastupa. Pošto mesecima zbog pandemije korone pevači imaju vrlo malo tezgi, ovog puta je prihvatila učešće u rijalitiju, a ovih dana dogovara uslove sa čelnicima Pinka - kaže naš dobro obavešten izvor i dodaje da su Kiji ponudili da honorar dobije i pre nego što se useli u Belu kuću:

PONELA JE ATMOSFERA! Nakon što je ISPLIVAO SNIMAK na kojem Jadranka BOJKOTUJE SRBIJU, ona se još više POKOPALA! SRAMOTA!

Foto: TV Pink printscreen

"PRAVIĆE ME OD BLATA" Matorina BIVŠA se oglasila - Žana i Tomićeva LEŽALE U KREVETU U SVAĐALE SE - Sanja PUKLA! (FOTO)
- Kija nije htela da kaže koliko para je dobila, ali je već uzela kaparu! Ostatak novca dobiće pre nego što uđe u "Zadrugu".

Snima duet
Čelnici Pinka su planirali da Kija uđe na početku rijalitija sa majkom Nadicom, ali ona na to nije pristala.

- Kija nikako nije htela sada da uđe u rijaliti jer je već dogovorila da sledećeg meseca snimi jedan duet. Uostalom, želi da vidi kako će se njena majka snaći, pa je predložila da joj se pridruži krajem godine. Sigurna je da će Nadicu svi da napadaju i zato želi da uđe kasnije, kada sazna prljave tajne ostalih učesnika. Iako će im se pridružiti skoro četiri meseca kasnije, Kija će se boriti za nagradu od 50.000 evra - priča naš izvor.

Novo iskustvo

Nadica nam je pred ulazak u rijaliti rekla da ne bi volela da joj se ćerka pridruži:

Foto: printscreen/tvpink

- Znam da bi mi bilo lakše ako uđe Kija, ali ja to ne bih volela jer mi je bilo veoma teško ranije dok sam je gledala u rijalitiju. Na njoj je da odluči, zna ona šta radi... A ja ulazim jer želim da se oprobam u tome. Pričala mi je ćerka kako je u rijalitiju, ali nisam tražila nikakav savet od nje. Biću ono što jesam, ne stidim se ničeg jer ja sam Nadica konobarica koja uvek priča istinu!

Kijina mama otvara restoran u Beogradu

Nadica je ušla u rijaliti kako bi otvorila restoran u Beogradu, saznaje Informer. Ona je godinama radila kao konobarica u restoranu u Zrenjaninu, a sada želi da pokrene biznis u Beogradu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija