• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.07.2023

20:00

Dvostruki život Ace Bulića! Dete kriminalnog miljea, otac mu je ostavio brdo problema: Mislio sam da neću doživeti 23 godinu!

printscreen

Rijaliti

Dvostruki život Ace Bulića! Dete kriminalnog miljea, otac mu je ostavio brdo problema: Mislio sam da neću doživeti 23 godinu!

Podeli vest

Dragan Aca Bulić, ili samo Aca Bulić, poslednjih meseci je u žiži javnosti zbog Ane Ćurčić, svoje prve ljubavi, koja je u rijaliti ''Zadruga 6'' ušla kako bi se suočila sa nevernim partnerom Zvezdanom Slavnićem.

Dok je stajao uz svoju bivšu devojku, branio je i štitio, emocije su se vratile, te su njih dvoje obnovili romansu.

Devedesetih godina je Bulić bio dobro poznat, kao mangup sa beogradskog asfalta, a pre svega kao sin Jusufa Bulića Juse, poznatog člana kriminalnog miljea još iz sedamdesetih godina.

Ko je bio Jusa?

Jusa se družio sa Ljubomirom Magašem, poznatijem kao Ljuba Zemunac i Radetom Ćaldovićem Ćandom, zajedno su bili u Italiji gde su se družili sa vrlo opasnim momcima.

Prvi susret sa evropskom policijom, Jusa je imao zbog falsifikovanja vozačke dozvole, a zbog kasnijih prestupa je za njim raspisana poternica. Optuživan je za pljačke i osumnjičen za umešanost u brojna ubistva zbog kojih je bio i u bekstvu. Vratio se u Jugoslaviju kada mu je ubijen prijatelj Ljuba Zemunac, nakon čega se posvetio ugostiteljstvu i sportu. Otkupio je FK Železnik sa kojim je postigao neverovatne uspehe.

Foto: printscreen

 

 

1988. godine je ubijen, a poslove u ugostiteljstvu i sportu, nastavio je njegov sin Dragan Aca Bulić. Bulić je bio na ratištu tri godine, nakon čega je otišao u Londom kako bi studirao, a vratio se da sahrani oca. 

Život Ace Bulića

- Odrastanje je bilo kao na filmu, a delilo se na dve faze. Prva je bila kada je otac bio po zatvorima, tada sam bio mali, a roditelji razvedeni. Živeo sam sa bakom, dekom i majkom, a oca sam viđao povremeno kada izađe iz zatvora. Imao sam dvostruki život, išao sam u školu, a s druge strane me otac vodio po tim kockarnicama u inostranstvu, pa sam mogao da vidim srž jugoslovenskog kriminala. Ne bih ih ja nazivao kriminalcima, već mangupima, jer u to vreme nije to bilo toliko organizovano kao danas. Postojali su kodeksi i poštovanje, jednostavno je drugačije vreme bilo - pričao je Bulić

Foto: Instagram printscreen

 

 

- Nisam mislio da ću, posle očeve smrti, doživeti 23. godinu. Ono što je on meni ostavio, gledam da tako nešto nikad ne ostavim svom detetu, odnosno takve vrste problema. Naša ljubav je bili neizmerna i upravo me ona navela da nastavim sa fudbalom i da njegovo ime ne ostane uprljano, da nekom duguje pare itd. Moja majka i ja smo sami pričali na tu temu, znali smo šta nas očekuje, ali smo bili spremni da nastavimo ono što je otac započeo sa njegovom najvećom ljubavi, odnosno fudbalom. Sve ono što se priča o kockarnicama, kladionicama je pola istina, a pola ne. Istina je da je živeo kockarskim životom, ljudi misle da su oni imućni, a zapravo su sirotinja, tek nakon nekih imena poput (Vanje) Bokana i Caneta (Subotića) je krenula druga faza očevog života kada je došao novac - rekao je Bulić za "Kurir".

Aca je oduvek važio za velikog zavodnika, ali je njegovo srce još u mladosti osvojila Ana Ćurčić. Voleli su se beskrajno i mislili da će zauvek biti zajedno. Dobili su ćerku Aleksandru koja je po rođenju preminula, iako oni veruju da je i dalje živa. Ana je tada jedva ostala živa. Svoju ljubavnu priču otkrili su javnosti po njenom ulasku u rijaliti ''Zadruga'', a on je svih ovih godina bio njen zaštitnik.

Foto: Instagram printscreen/ana_curcic_official

 

 

Nikada nije krio da i dan danas Anu voli, ali su oboje tvrdili kako su samo prijatelji. Ipak, emocije su bile jače od svega, te su svoju romansu obnovili, a to su priznali i javno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija