• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2023

18:35

Kontroverzni Lepi Mića prekršio zakon! Ovim postupkom ugrozio i svoj i tuđi život

Shutterstock/informer/video printscreen

Rijaliti

Kontroverzni Lepi Mića prekršio zakon! Ovim postupkom ugrozio i svoj i tuđi život

Podeli vest

U svetu rijalitija, ličnosti često postaju poznate po svojim kontroverznim potezima i nepredvidivom ponašanju. Jedno od takvih imena je i Lepi Mića, koji je danas dospeo u žižu javnosti nakon što je uhvaćen kako krši zakon i prelazi pešački prelaz na crveno svetlo u Beogradu.

Lepi Mića, poznat po svom izraženom stavu i po konstantnim svađama, stekao je svoju popularnost najviše kao učesnik rijaliti programa. Njegov život je postao svojevrsna sapunica, sa intrigantnim odnosima, dramatičnim obrtima i emotivnim izlivima besa. Međutim, čini se da je njegova tendencija da se ističe i van rijaliti sveta dosegla i nove granice.

Video snimak na kojem je uhvaćen trenutak kada je Miroslav Pržulj prešao pešački prelaz na crveno svetlo šokirao je javnost. Ponašanje koje se može tumačiti kao ignorisanje osnovnih saobraćajnih pravila i propisa izazvalo je različite reakcije među ljudima. 

Ovaj incident nije samo izazvao rasprave među javnošću, već je i postavio pitanje o odgovornosti javnih ličnosti i uticaju koji imaju na svoju publiku. Mnogi smatraju da rijaliti učesnici, s obzirom na svoj uticaj na mlade generacije, treba da budu svesni svoje uloge kao javnih figura i da bi trebalo da postupaju odgovorno.

Reakcija Lepog Miće na ovaj incident se čeka. Da li će se suočiti sa posledicama svog postupka i preduzeti korake da se izvini javnosti ili će nastaviti da prkosi pravilima, ostaje otvoreno pitanje. Ono što je sigurno jeste da će ovaj incident dodatno doprineti složenoj slici o liku i delu Lepog Miće, dodatno produbljujući narativ o njemu kao nekonvencionalnoj i često kontroverznoj ličnosti koja se ne libi da izađe iz okvira očekivanog ponašanja.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

U krajnjem slučaju, ovaj događaj nas podseća da su javne ličnosti, ma koliko bile ekscentrične ili provokativne, i dalje deo društva i da su dužne da se pridržavaju zakona i pravila koja važe za sve građane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija