• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: I. G.

29.12.2023

12:59

Vreme je za bebu! Velika ispovest Milice Kemez i Bore Santane o braku, porodici, poslu...

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Vreme je za bebu! Velika ispovest Milice Kemez i Bore Santane o braku, porodici, poslu...

Podeli vest

Vreme je za bebu, poručuju Milica Kemez i Bora Santana! Popularni par, koji je vezu započeo u rijalitiju, uspeo je da sačuva ljubav i ima velike želje za 2024. godinu.

Voditelji jutarnjeg programa na Red televiziji u intervjuu za Informer otkrivaju poslovne i privatne planove, među kojima je i velika mrsna pravoslavna svadba!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milica Kemez i Bora Santana

Približava se Nova godina, da li ste napravili listu planova i želja?
Milica:
Mnoge planove smo ispunili ove godine. Renovirali smo stan i sve bitne stvari smo doveli u red. Sledeće godine bih volela da se ostvarim u ulozi majke, ako Bog da. Mislim da sam spremna za tu ulogu.
Bora: Voleo bih da se ostvarimo kao roditelji, a pre toga planiram da se oženim Milicom. Napravićemo opštenarodno veselje. Ako se beba usput desi, hvala Bogu. To će biti dar od Boga.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milica Kemez gostovala na Informer TV

Šta se promenilo u vašim životima nakon što ste izašli iz rijalitija?
Milica:
Nakon četiri godine provedene u rijalitiju Bora je bio željan svega. Trebalo mu je vremena da se iživi i ja ga razumem. Pustila sam ga, sve je nadoknadio, ali makar u rijalitiju nije menjao devojke kao čarape. Sve sam podnosila stoički, a onda sam odlučila da izlazim. Da me neko ne bi ukrao, Bora se potrudio i izgladili smo odnos. S vremenom je sazreo...
Bora: Znao sam da je Milica ona prava od početka, ali bio sam željan života. Nagledao sam se svega i shvatio da je u životu najbitnije imati zdravu porodicu. Zbog toga ću u budućnosti raditi na tome. Milica je zlatna devojka. Suvo zlato!

Foto: Zoran Sinko

Bora Santana gostovao na Informer TV

Sa kim ste od nekadašnjih učesnika ostali u dobrim odnosima i nakon rijalitija?
Milica:
Čini mi se da u rijalitiju nema iskrenih prijateljstava. Napravila sam presek i ostali su u mom životu samo pravi prijatelji. To je mali broj ljudi.
Bora: Ne družim se s mnogo ljudi... Ima tu nekoliko ljudi s kojima smo dobri - Rijalda, Paola, Osman Karić... Imamo prijatelje iz privatnog sveta koji nemaju veze s rijalitijem.

Da li pratite dešavanja u "Eliti"?
Milica:
To je projekat koji će se uvek gledati i komentarisati. Iz uloge voditelja ne mogu da komentarišem subjektivno kao ranije, ali drago mi je što su se neki ljudi, koji su prvi put ušli, ozbiljno pripremili za rijaliti. Nikoga mi nije žao, ni mene niko nije žalio...
Bora: Pratimo zbog posla, ali ne mnogo jer pripremam neke svoje projekte. Milica je upućenija od mene u dešavanja u "Beloj kući".

 

 

Da li ćete zajedno proslaviti Novu godinu?
Milica:
Bora je trebalo da ide sam na Zlatibor, a ja ću sasvim slučajno sa prijateljima da dođem tamo gde on nastupa!

Dobila majmuna za rođendan

Kako si odlučio da Milici za rođendan pokloniš majmuna?
Bora:
Priredio sam joj pravo iznenađenje. Svi znaju da obožava životinje, prošle godine sam joj kupio psa, a ove je tražila rakuna. Međutim, zaboravila je da mi je jednom prilikom rekla da želi minijaturnog majmuna, koji je dozvoljen u Evropi, imamo sve papire... Oduševila se!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija