• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

09.04.2024

07:53

Sećate se Jelene Žeželj iz Velikog brata? Bila je rado viđeno Tv lice, a onda se udala, napustila Srbiju i totalno povukla iz medija!

printscreen

Rijaliti

Sećate se Jelene Žeželj iz Velikog brata? Bila je rado viđeno Tv lice, a onda se udala, napustila Srbiju i totalno povukla iz medija!

Podeli vest

Nekadašnja voditeljka Jelena Žeželj već dugo ne živi u Srbiji, a na društvenim mrežama tek s vremena na vreme podeli po neki detalj.

Prilikom ulaska u kuću "Velikog brata" Jelena je izjavila:

- Zaslužujem da učestvujem u “Velikom bratu” baš zbog sebe same, zbog mojih osobina, zbog toga što sam lepa, pametna, zgodna, obrazovana osoba, i što je najbitnije normalna uz poneku manu koja me čini drugačijom od drugih.

Foto: printscreen

 

Tokom boravka u rijaliju Jelena Žeželj započela je vezu sa Stevanom Zečevićem Zekom, koji je po napuštanju kuće "Velikog brata" sa još dvoje učesnika poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Vraća se u žižu javnosti kada ulazi u “Veliki brat: VIP All Stars”. Pred kamerama i čitavom Srbijom je isticala da nikada nije spavala sa muškarcem. Po napuštanju rijalitija započinje vezu sa Igorom Kojićem, međutim, samo nekoliko dana posle saznanja da su u ljubavnom odnosu, svetlost dana ugledalo je njen intiman snimak na kojem zadovoljava javnosti nepoznatog muškarca, kao i eksplicitne fotografije. Jelena je demantovala da je ona na spornim fotografijama, a sin Dragana Kojića Kebe ju je potom ostavio.

Foto: printscreen

 

- Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav. Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo - rekla je svojevremeno Jelena.

Ipak, nisu se pomirili, a bivša učesnica rijalitija je ubrzo počela da radi na televiziji.

- Ponosna sam na svoju biografiju. Smatram da je svaki korak koji sam prešla podjednako zaslužan za to što sam danas tu gde jesam. Upornost, rad i obrazovanje su ključni faktori mog uspeha. Nikada me nije bilo sramota da pitam kada nešto ne znam, odlazila sam redovno na časove dikcije, učila od pravih profesionalaca i rezultati nisu mogli da izostanu - rekla je jednom prilikom Jelena, koja se nakon učešća u rijalitiju zaposlila kao voditeljka na TV "Prva", gde je najpre radila emisiju "Tačno 1", a zatim "Ekskluziv". Godinu dana nakon angažmana na TV, daje otkaz i odlazi u Ameriku.

Foto: Instagram printscreen

 

Udaje se 2014. godine za Nemanju Seležana, finansijskog savetnika, predsednika udruženja okupljenog oko Srpske pravoslavne crkve u San Dijegu i člana upravnog odbora "Saint Katherin koledža". Venčali su se u Las Vegasu, a u septembru 2015. godine dobili su prvo dete, sina Stefana. U 2018. Godini dobili su ćerku. Od kada je napustila rodnu zemlju, Jelena se potpuno povukla iz javnog života i posvetila porodici sa kojom živi u San Dijegu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Specijalac, kriminalac i folk zvezda, a majstori s loptom!
Showtime

Specijalac, kriminalac i folk zvezda, a majstori s loptom!

Bio bih vojnik specijalnih jedinica da nisam postao profesionalni fudbaler, kaže štoper Genta Stefan Mitrović za Informer, dok napadač Ferencvaroša Aleksandar Pešić otkriva da je kao mali sanjao da drži mikrofon i puni hale, a ne da bude golgeter.

01.05.2024

09:38

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15