• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.I.

28.07.2020

07:16

SURČINSKA SAPUNICA BEZ KRAJA! Čume: Bivša žena je imala afere sa policajcima koji je čuvaju; Ivana: PRETILI STE MI DA ĆETE MI NAŽIVO IZVADITI BUBREG I POJESTI GA

Vesti

SURČINSKA SAPUNICA BEZ KRAJA! Čume: Bivša žena je imala afere sa policajcima koji je čuvaju; Ivana: PRETILI STE MI DA ĆETE MI NAŽIVO IZVADITI BUBREG I POJESTI GA

Podeli vest

Bivša žena mi je upropastila život zbog novca! Čak mi je tražila milion evra kako bi povukla lažne optužbe protiv mene, zbog kojih sam bio na robiji, jadao se Ljubiša Buha Čume pred sudom

Bivša žena Ivana mi je upropastila život zbog para! Udala se za mene zbog novca, pa mi je i dete rodila samo da mi uzme pare! Čak mi je tražila milion evra u kešu da povuče lažne optužbe protiv mene, zbog kojih sam bio na robiji, jadao se juče Ljubiša Buha Čume u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Foto: informer

 

Čume je juče svedočio u postupku protiv bivše supruge Ivane Buhe (38), kojoj se sudi da ga je lažno optužila tvrdeći da joj je ranije poklonio ukradeni "ferari" i da joj je pretio. Na osnovu tih optužbi Treći osnovni sud mu je izrekao dve godine i osam meseci zatvora. Potom se Buhi sudilo i za pretnje njenom obezbeđenju i zbog uvreda na račun tužioca, pa je dobio još dve godine robije.

POLICIJA JURILA MLADIĆE U SURČINU, a kad su ih uhapsili, otkriveno čiji su sinovi! ŠOK!

Dobio starateljstvo

Kontroverzni Surčinac je sa robije izašao pre godinu dana i od tada je više puta prijavljivao policiji da mu je ugrožena sigurnost.
- Osuđen sam ukupno na četiri godine i osam meseci zbog njenih laži, kojima me je okarakterisala kao bolesnika, a sud joj je poverovao svaku reč. Sa mnom je bila samo zbog para, zbog novca mi je čak i dete rodila, koje joj je odlukom Centra za socijalni rad sada oduzeto i dato meni na staranje! Možete zamisliti onda o kakvoj je osobi reč. Ona je loš čovek - izjavio je Buha.

Foto: infomer/N. Đurović

Ivana Buha

Tokom služenja robije Čume je preko advokata podneo krivičnu prijavu protiv Ivane zbog lažnog svedočenja, koju je Prvo osnovno tužilaštvo prihvatilo i na osnovu nje podiglo optužnicu. Ivana je juče, međutim, bivšem mužu uzvratila da je "psihopata" i još jednom je ponovila da joj je Čume zaista pretio dok mu je dovodila ćerku u zatvor. Dok mu se obraćala, persirala mu je:
- Govorili ste mi da ćete me iseći na komade, naživo mi izvaditi bubreg, peći ga i pojesti! To ste i posle više puta ponavljali. Možete, sudija, zamisliti o kakvom psihopati se radi. Ja lično sam mu davala terapiju za paranoidnu šizofreniju!

Čume je burno reagovao na to, tvrdeći da ništa od toga nije tačno, da Ivana sve govori smišljeno i sa namerom da zadrži policijsko obezbeđenje, te da je bila u ljubavnim odnosima sa više pripadnika jedinice koja je čuva!
- Ona je jedan manipulator, stavila me je u zatvor da bi mi uzela pare. Tražila je od mene milion evra da me ne bi lažno optužila. Dok sam bio u zatvoru, čak mi je isekla sef u kući! Za to vreme nju je štitilo tužilaštvo i sve je radila u dogovoru sa tužiocem - odgovorio je Surčinac.

Nove pretnje

U međusobnom prepucavanju, Ivana je čak i obećala bivšem mužu da "je pitanje dana kada će ponovo da ga strpa u zatvor jer joj on i dalje preti"!
Inače, bivši supružnici bili su "u ljubavi" skoro osam godina, a zaratili su žestoko pre pet godina kada je Ivana optužila Buhu da joj je poklonio ukradeni "ferari", da je pretio njoj i pripadnicima njenog policijskog obezbeđenja. Od tada ne žive zajedno, a još je u toku brakorazvodna parnica, kojom Ivana traži od Čumeta tri miliona evra. 

Živi u vili i ima penziju 264 dinara?!

Ljubiša Buha Čume je u uvodnom delu suđenja rekao da nije u zavadi sa bivšom suprugom, ali da ne razgovaraju već godinama zbog njenih laži i manipulacija. Iznoseći lične podatke, rekao je da i dalje živi u vili u Surčinu, da ćerka koju ima iz braka sa Ivanom živi kod njega i da prima penziji koja iznosi svega 264 dinara?!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija