• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jelena Rafailović

10.04.2022

17:58

JECAJI ISPRED ZGRADE PREMINULOG BRANKA GOGIĆA - NIKADA NISMO UPOZNALI BOLJEG ČOVEKA! On i Nada su imali skladan brak, DIVNA PORODICA!

Printscreen You Tube

Vesti

JECAJI ISPRED ZGRADE PREMINULOG BRANKA GOGIĆA - NIKADA NISMO UPOZNALI BOLJEG ČOVEKA! On i Nada su imali skladan brak, DIVNA PORODICA!

Podeli vest

Ispred zgrade Branka Gogića koji je poginuo jutros u saobraćajnoj nesreći kod Ražnja u kojoj je teško povređen Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije, čuju se jaciji. Niko nema snage da progovori od tuge i boli

 

Uplakana žena koja je ušla u zgardu jedva je smogla snage da za Informer kratko kaže:

- Nikada nismo upoznali boljeg čoveka od Branka. Ne znam šta drugo da kažem. U šoku smo, zaista. Samo Nadu nemojte ništa da pitate, molim vas - jedva je izustila žena. 

Muškarac koji je izašao iz zgrade takođe je imao samo reči hvale za nastradalog Branka.

- Da sve najlepše napišete o Branku, nećete pogrešiti. Niko od nas ne može da veruje u ovo što se desilo - rekao je muškarac i zamolio da ga ništa više ne pitamo. 

Inače, u zgradu u kojoj je Branko živeo sa suprugom Nadom od trenutka kada su saznali za vest dolazili su najbliži rođaci i prijatelji. Niko od njih nije imao snage da bilo šta kaže. 

Foto: Informer

Zgrada u kojoj je živeo tragično nastradali Branko Gogić sa porodicom

 

- Šta da kažem, uglavnom se sve zna. Ne znamo ništa više od vas - rekao je čovek. 

U velikom šoku su i komšije koji Branka i Nadu znaju iz viđenja. 

- Viđala sam ih zajedno na ulici. Bez obzira što se oboje bave javnim poslom nisu bili nadobudni, već normalni i pristojni ljudi. Po onome što sam videla imali su skladan brak. Divna porodica. Pre nekoliko dana sam ih videla sa devojčicom, šetali su psa ... Ne mogu da verujem, mlad čovek. Ne smem ni da pomislim kako je sada Nadi i kako će reći njihovoj devojčici - kaže potresena komšinica.

Kako je objasnila, videla je da je bila saobraćajna nesreća i da je čovek poginuo, ali ni slutila nije da je reč o njenom komšiji koji joj se pre svega nekoliko dana ljubazno javio na ulici. 

- Tek kada sam videla sliku, shvatila sam o kome se radi. Još uvek ne mogu da poverujem - kaže naša sagovornica.  

Foto: Printscreen You Tube

Podsetimo, Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije i osnivač Sandžačke demokratske partije, doživeo je jutros tešku saobraćajnu nesreću kod Ražnja u kojoj je poginuo Branko Gogić (45), predsednik IO SDPS i direktor JP Emisione tehnike.

Gogić je stradao samo pet dana pred svoj 45 rođendan. On je rođen 15. aprila1977. u Smederevu. Gogić je iza sebe ostavio dvoje dece i suprugu Nadu Gogić, bivšu novinarku RTS. Više pročitajte NA OVOM LINKU.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija