• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir- D.A.

29.07.2023

09:53

Zločin bez kazne u Majilovcu ! Ispovest Marine kojoj je suđeno za ubistvo sina

Informer

Vesti

Zločin bez kazne u Majilovcu ! Ispovest Marine kojoj je suđeno za ubistvo sina

Podeli vest

Marina Andrejić, koja je pre 13 godina optužena i kojoj je suđeno za ubistvo sina Đorđa (13), u ispovesti otkriva kako sada živi kao slobodna žena koju svi osuđuju, a ona se samo nada da će se njen sin pojaviti kao mladić od 25 godina

- Nikada neću biti srećna, ne živi mi se zbog ožiljaka koji su ostali i nikada neće proći. I danas mi, posle toliko godina, govore da sam ubica - kaže Marina. 

Kobnog 22. jula 2010. godine, Marina je sa sinom Đorđom otišla u baštu i od tada se gubi svaki trag deteta. I Marina je tada nestala, ali se pojavila dva dana kasnije sama izranjavljena i blatnjava i bez objšanjenja gde je Đorđe. Tvrdila je da se izgubila krećući se ka bašti između sela Majilovac i Kurjače kod Velikog Gradišta.

Foto: informer.rs

Đorđe Andrejić, krenuo sa majkom u baštu i nestao pre 13 godina, potraga za njim trajala danima

 

Marina je tada satima ispitivana, poligrafski ispitivana i na kraju kada je priznala zločin uhapšena. Ipak tokom suđenja ona je negirala da je ubila sina i stalno ponavljala da su je policajci mučili kako bi priznala. U sva navrata je osuđena za ubistovo sina, ali je 2012. gdoine Apelacioni sud pravosnažno oslobodio jer nije dokazano da je ona ubila sina, a telo dečaka do danas nije nađeno. Nekoliko neseci nakon nestanka malog Đorđa pronađena je lobanja, ali je ona pre toga bila potopljena u neku hemikaliju i nije bilo moguće uraditi DNK analizu i potvrditi da je to nestali dečak. 

Foto: informer.rs

Marina Andrejić, uhapšena pod sumnjom da je ubila sina

 

Marina Andrejić juče je ispovesti za Kurir otkrila kako danas živi i kako i dalje ne gubi nadu da je Đorđe živ. 

- Ja bih najviše volela da se on vrati i da ugledam svog sina, sada mladića od 25 godina, na vratima - kaže Marina.

Ona se osvrnula i na komentare javnosti o slučaju nestanka njenog sina, ali i o sebi samoj.

- Optužena sam bez dokaza, ja sam čista pred Bogom i tako živim. Ponekad bih volela da nisam ni živa, jedino što me drži su ćerka i unuče od nje - kaže nam Marina i dodaje da ona, iako je oslobođena pred zakonom, i dalje trpi uvrede okoline.

Foto: informer.rs

Marina se i dalje nada da će joj se sin pojaviti

 

- Govorili su mi da mi se u očima vidi da sam to uradila i da ću ubiti opet. Trpela sam užasne uvrede, a ja znam da nikada ne bih bila u stanju da tako nešto uradim. Da sam uradila tako nešto rekla bih, a govorili su mi još tada da je bolje za mene da priznam sve, iako nisam bila kriva. Gde sam mogla da sakrijem telo? Nije to igla, to je trinaestogodišnje dete - izričita je ona.

Podsetimo, Marina Andrejić je posle osobađajuće presude tužila državu Srbiju zbog neosnovanog boravka u pritvoru i dobila milionsku odštetu, a onda je podnela tužbu i u Strazburu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija