• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dnevni Avaz

14.08.2023

21:16

Nerminova ljubavnica "pod lupom" tužilaštva! Policajka bila u šemi sa ubicom pa otišla na letovanje u ovu zemlju

Društvene mreže/Tanjug/AP

Vesti

Nerminova ljubavnica "pod lupom" tužilaštva! Policajka bila u šemi sa ubicom pa otišla na letovanje u ovu zemlju

Podeli vest

Tužilaštvo i policija Tuzlanskog kantona održali su danas hitan sastanak kako bi proverili postupanje institucija u vezi sa krivičnom prijavom za porodično nasilje koju je nesrećna Nizama Hećimović (38) podnela protiv Nermina Sulejmanovića (35), pre nego što ju je ubio!

Navodno, prema pisanju Dnevnog avaza, utvrđuje se da li je neko od pripadnika policije dojavio Sulejmanoviću gde se krije njegova vanbračna supruga i da li je u svemu tome ulogu imala DŽ.S., policajka iz Gradačca.

Kako taj portal piše, definitivno je potvrđeno da je trostruki ubica Sulejmanović bio u ljubavnoj vezi sa policajkom, za kojeu se sumnja da mu je odavala informacije iz istrage i navodno javila lokaciju gde se krije Nizama.

Foto: Društvene mreže

 

Policajka, koja se nalazi van granica BiH, tačnije na letovanju u Italji, sada preti suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi sa kriminogenom osobom.

- Čeka se njeno svedočenje - kaže izvor iz istrage.

Sulejmanović je naime, osuđivan za različita krivična dela, između ostalog i za pokušaj ubistva, a to je policajka morala da zna, dodaje se u tekstu.

- Ima nekoliko presuda za nasilnička ponašanja i ugrožavanje sigurnosti, imao je prijave za nasilje u porodici, radi se o višestruko osuđivanoj osobi - rečeno je ranije iz Tužilaštva TK.

Policija i Tužilaštvo, kako saznaje "Avaz" istražuju još jednog policijskog službenika, koji je takođe imao kontakte sa Sulejmanovićem.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija